سلام دوستان امروز برای اولین بار رفتم سونوگرافی باورم نمیشه هنوز شوکه ام گفت دوتا کیسه میبینه😲😲😲 و دوقلوان کسایی که تجربه بارداری دوقلو دارن بگن چیکار کردین چه مراقبت هایی لازمه من که خیلی هول کردم😷
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
خانومایی که باردار نمیشین من واسه تنبلی تخمدان سیاهدونه میخوردم فقط یک ماه. یک بارم نزدیکی مشکوک داشتم درجا باردار شدم سیاهدونه فک کنم خیلی تقویت میکنه من همش میگم شاید کسی به دردش بخوره.
از ته دلم واسه همه ی آرزومندا دعا میکنم
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
البته من خیلی مشکلات واسه بارداری دارم شاید اگه خیلی ها بودن راضی نمیشدن بچه رو به دنیا بیارن😔
راضی باشین به حکمت خدا خودش بهترین چیزارو رقممیزنه. فقط واسه شما این حرفو نمیزنم منو شوهرم تصمیم گرفته بودیم یه بچه رو به فرزندی بگیریم بزرگ کنیم چی میشه مگه هم اون بچه خانواده دار میشه هم زن و شوهر بچه دار میشن
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام.مبارکه ان شالله چند هفته ات هست که دوقلویی رو نشون داده؟توکلت بخدا باشه مسیر سختی رو در پیش داری دوقلوهای من یه هفته دیگه واکسن شش ماهگیشونه.خیلی مراقب خودت باش که ان شالله بتونی بارداری رو به نه ماه برسونی.من که دوقلو هام هشت ماهگی بدنیا اومدن توی هفته ۳۶ بارداری.شکم اولته؟