2777
2789
عنوان

بارداری😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومایی که باردار نمیشین من واسه تنبلی تخمدان سیاهدونه میخوردم فقط یک ماه. یک بارم نزدیکی مشکوک داشتم درجا باردار شدم سیاهدونه فک کنم خیلی تقویت میکنه من همش میگم شاید کسی به دردش بخوره.

از ته دلم واسه همه ی آرزومندا دعا میکنم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
برام جالبه چطور بعضیا دوقلو باردار میشن؟ ما اصلا همچین ارثی نداریم. حتما باید ارثی باشه دیگه نه؟

نه عزیزم بودن کسایی که توهمین نی نی سایت ارثی هم نداشتن

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

البته من خیلی مشکلات واسه بارداری دارم شاید اگه خیلی ها بودن راضی نمیشدن بچه رو به دنیا بیارن😔

راضی باشین به حکمت خدا خودش بهترین چیزارو رقم‌میزنه. فقط واسه شما این حرفو نمیزنم منو شوهرم تصمیم گرفته بودیم یه بچه رو به فرزندی بگیریم بزرگ کنیم چی میشه مگه هم اون بچه خانواده دار میشه هم زن و شوهر بچه دار میشن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
مرسی عزیزم الان بارداری برا منم از ته دلت دعا کن ایشالا به سلامتی و خوشی فارغ بشی

عزیزدلم ایشالا به زودیا زود مامان بشی و هرکی نداره باردار بشه به زودی دعات میکنم از ته دلم 

نه عزیزم بودن کسایی که توهمین نی نی سایت ارثی هم نداشتن

وای واقعا میگی؟ چ جالب. باید تو گوگل بخونم دلایل دوقلو شدن رو همیشه برام سوال بوده فکر میکردم ارثی باشه

سلام.مبارکه ان شالله چند هفته ات هست که دوقلویی رو نشون داده؟توکلت بخدا باشه مسیر سختی رو در پیش داری دوقلوهای من یه هفته دیگه واکسن شش ماهگیشونه.خیلی مراقب خودت باش که ان شالله بتونی بارداری رو به نه ماه برسونی.من که دوقلو هام هشت ماهگی بدنیا اومدن توی هفته ۳۶ بارداری.شکم اولته؟

خدایا مواظب عزیزانم باش
اره ولی حسرت خوردنم خوب نیس من از این جمله خوشم نمیاد اعصابم خورد میشه ببخشید

دست خود ادم نیست واسشون دعا کنی بهتره شاید دعاهای شما گیرا باشه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سلام.مبارکه ان شالله چند هفته ات هست که دوقلویی رو نشون داده؟توکلت بخدا باشه مسیر سختی رو در پیش دار ...

سلام عزیزم  بله شکم اولمه الان ۹هفتمه تازه دیروز فهمیدم توکل بخدا خودمم خیلی هول کردم. عزیزم خدا نگهشون داره واست😘