2777
2789
وای پدر ک دیگه فاجعه بود.هم داستانش تکراری بود هم مررررررردیم از گریه

انگار کپی شده بود از سریال لیلا

حتی نویسنده هم یکی بود

لیلا و حامد

لیلا و محمد

ی داستان را دوبار نوشته بود حامد عنقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار کپی شده بود از سریال لیلا حتی نویسنده هم یکی بود لیلا و حامد لیلا و محمد ی داستان را دوبار ...

آره دقیقا

فکر کنم خودش خیلی تحت تاثیر لیلا قرار گرفته بود روش نشد لیلا۲ بسازه اینو ساخت 😬

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دقیقا من ک کلا پای این سریالا کلی اشک میریزم ادم یاد غصه های خودش میفته امشب ک گفت مادرتاریخ مصرف ...

بیشعورن دیگه...با احساسات مردم بازی میکنن....

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
بیشعورن دیگه...با احساسات مردم بازی میکنن.... خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

ممنون عزیز دلم 

وای این آنام هم ک میذاشت خیلی غصه دار بود

اونجا ک خبر مرگ مادرشو دادن من تازه مامانم فوت شده بود خیلی گریه کردم

دقیقا😂😂😂 ولی لیلا خداییش خیلی بهتر از پدر بود 

هردوش یجور بود ب نظرم.سریال پدرو دقیقا زمانی پخش کردن ک پسر داییم تو سن ۱۹سالگی تازه فوت کرد.هنوز چهلمش نگذشته بود.ینی ما انقد گریه میکردیم موقه ی این سریال ک دیگه با سردرد میخوابیدم.ب خصوص اون قسمتی ک بابای حامد تو بیمارستان با روحش حرف میزد 😔 دلم میرفت به داییم

هردوش یجور بود ب نظرم.سریال پدرو دقیقا زمانی پخش کردن ک پسر داییم تو سن ۱۹سالگی تازه فوت کرد.هنوز چه ...

اره دیگ نمیدونم چرا همش این داستانها را میسازن 

من اتفاقا پای اون سریال همش میگفتم خدا ب داد داغ دیده ها برسه خیلی سخته 

ممنون عزیز دلم  وای این آنام هم ک میذاشت خیلی غصه دار بود اونجا ک خبر مرگ مادرشو دادن من تازه ...

آره.شدیم کپیه هندیا

همش یسری فیلم عاشقانه یا احساساتی دارن ب خورد مردم میدن ک فقط سرگرمشون کنه.نه معنایی نه محتوایی....هیچی....بچه مهندسم ک داره ازدواج کودکانو ترویج میده.متاسفم براشون

اره دیگ نمیدونم چرا همش این داستانها را میسازن  من اتفاقا پای اون سریال همش میگفتم خدا ب داد د ...

خییییلی..واقعا داغ جوون سخته

آره.شدیم کپیه هندیا همش یسری فیلم عاشقانه یا احساساتی دارن ب خورد مردم میدن ک فقط سرگرمشون کنه.نه م ...

از بس بقیه موضوعات را اجازه ساخت نمیدن و کلی سانسور میکنن بدبختا مجبورن اینارا بسازن 

از بس بقیه موضوعات را اجازه ساخت نمیدن و کلی سانسور میکنن بدبختا مجبورن اینارا بسازن 

خدا رحم کنه...معلوم نیست آینده ی این ملت چی میشه...