2777
2789

اصن دیگ این فیلم دوس ندارم بیمزه شده 🤨😒

سری اولش خوب بود ولی الان بازیگراشم خوب نیس اصن 

اون رسول توپولو  بچگیاش خیییلی بامزه بود ب خاطر اون سریال خیلی دوس داشتم 

😏از مژگان و جواد تو این قسمت بدم میاد اصن😐😐😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن دیگ این فیلم دوس ندارم بیمزه شده 🤨😒 سری اولش خوب بود ولی الان بازیگراشم خوب نیس اصن  او ...

همیشه فصل های اول بهتر و جذابتره

میخوان ادامه بدن داستانو ولی کلا خراب میکنن

خوب چی ببینیم

اونکه صد در صد تی وی هیچی نداره. اما بخدا به شعور مخاطب توهین میکنن. حالا فکر نکنی من ماهواره دارم هااا. ندارم عزیزم. ولی اگرم میبینی فکر کن داری برنامه کودک میبینی😄😄

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
همیشه فصل های اول بهتر و جذابتره میخوان ادامه بدن داستانو ولی کلا خراب میکنن

😑😑اره والا

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
اونکه صد در صد تی وی هیچی نداره. اما بخدا به شعور مخاطب توهین میکنن. حالا فکر نکنی من ماهواره دارم ه ...

شبهای زمستون بلند و هر سریالی هم میذارن باید بشینی کلی گریه کنی

دلمون طنز میخواد

خیلیا اصن خیلی رو مخه

شاید باورتون نشه اما من هنوز منتظر ستایش۳ هستم

هرچند از نرگس محمدی متنفرم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
شبهای زمستون بلند و هر سریالی هم میذارن باید بشینی کلی گریه کنی دلمون طنز میخواد

آره. شبکه ی 3 خیلی وقته طنز نزاشته. منم فیلمای طنز رو دوست دارم. بخدا به جای این فیلم تکرار پایتخت رو میزاشتن بهتر بود😁😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
هر چی سریال میسازن همیشه خیلی غمگینه کلا روحیه ادم خراب میشه😥😥

آخه از بس ملته شادی هستیم میخوان از شادی زیاد ذوق مرگ نشیم فیلمای اینطوری میسازن😑

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
چ جالب عزیزم چندماه پیش من شنیدم میخوان بذارن با پدر ۲

وای پدر ک دیگه فاجعه بود.هم داستانش تکراری بود هم مررررررردیم از گریه