2777
2789
وای پدر ک دیگه فاجعه بود.هم داستانش تکراری بود هم مررررررردیم از گریه

انگار کپی شده بود از سریال لیلا

حتی نویسنده هم یکی بود

لیلا و حامد

لیلا و محمد

ی داستان را دوبار نوشته بود حامد عنقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار کپی شده بود از سریال لیلا حتی نویسنده هم یکی بود لیلا و حامد لیلا و محمد ی داستان را دوبار ...

آره دقیقا

فکر کنم خودش خیلی تحت تاثیر لیلا قرار گرفته بود روش نشد لیلا۲ بسازه اینو ساخت 😬

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دقیقا من ک کلا پای این سریالا کلی اشک میریزم ادم یاد غصه های خودش میفته امشب ک گفت مادرتاریخ مصرف ...

بیشعورن دیگه...با احساسات مردم بازی میکنن....

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
بیشعورن دیگه...با احساسات مردم بازی میکنن.... خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

ممنون عزیز دلم 

وای این آنام هم ک میذاشت خیلی غصه دار بود

اونجا ک خبر مرگ مادرشو دادن من تازه مامانم فوت شده بود خیلی گریه کردم

دقیقا😂😂😂 ولی لیلا خداییش خیلی بهتر از پدر بود 

هردوش یجور بود ب نظرم.سریال پدرو دقیقا زمانی پخش کردن ک پسر داییم تو سن ۱۹سالگی تازه فوت کرد.هنوز چهلمش نگذشته بود.ینی ما انقد گریه میکردیم موقه ی این سریال ک دیگه با سردرد میخوابیدم.ب خصوص اون قسمتی ک بابای حامد تو بیمارستان با روحش حرف میزد 😔 دلم میرفت به داییم

هردوش یجور بود ب نظرم.سریال پدرو دقیقا زمانی پخش کردن ک پسر داییم تو سن ۱۹سالگی تازه فوت کرد.هنوز چه ...

اره دیگ نمیدونم چرا همش این داستانها را میسازن 

من اتفاقا پای اون سریال همش میگفتم خدا ب داد داغ دیده ها برسه خیلی سخته 

ممنون عزیز دلم  وای این آنام هم ک میذاشت خیلی غصه دار بود اونجا ک خبر مرگ مادرشو دادن من تازه ...

آره.شدیم کپیه هندیا

همش یسری فیلم عاشقانه یا احساساتی دارن ب خورد مردم میدن ک فقط سرگرمشون کنه.نه معنایی نه محتوایی....هیچی....بچه مهندسم ک داره ازدواج کودکانو ترویج میده.متاسفم براشون

اره دیگ نمیدونم چرا همش این داستانها را میسازن  من اتفاقا پای اون سریال همش میگفتم خدا ب داد د ...

خییییلی..واقعا داغ جوون سخته

آره.شدیم کپیه هندیا همش یسری فیلم عاشقانه یا احساساتی دارن ب خورد مردم میدن ک فقط سرگرمشون کنه.نه م ...

از بس بقیه موضوعات را اجازه ساخت نمیدن و کلی سانسور میکنن بدبختا مجبورن اینارا بسازن 

از بس بقیه موضوعات را اجازه ساخت نمیدن و کلی سانسور میکنن بدبختا مجبورن اینارا بسازن 

خدا رحم کنه...معلوم نیست آینده ی این ملت چی میشه...