2777
2789
سختت نیستش روی زمین باید سه تایی بخوابین منم خیلی دوست دارم که سیسمونی داشته باشم؟ ولی نمیدونم بازم ...

خب تخت خودتونو جمع کن فعلا بزار جایی مثلا خونه مامانت اگه جا داره بعد اگه پشیمون شدی برش گردون اگرم نه که هروقت خونه دوخواب گرفتی ببر اونجا

سختت نیستش روی زمین باید سه تایی بخوابین منم خیلی دوست دارم که سیسمونی داشته باشم؟ ولی نمیدونم بازم ...

فعلانی نی ب دنیا نیومده بدونم سخته بانه😂ولی خب چیکارکنم ی اتاق بیشتر نداشتم.مجبورم دیگه

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم  سرویس چوب شد ۴تومن  کلی هم هزینه مونده هنوز بیچاره بابام

آره سرویس چوب باز قیمتاش خوبه ولی کالسکه ستش شنیدم ۱۰ تومنه بعد مثلا شیر دوش چیه ۷۰۰ تومنه نجومیه منم تازه یه ساله ازدواج کردم تازه خانوادم از جهیزیم راحت شدن تازه عروسی برادرمم هستش یه وضعیه

شما لباس بارداری اینارو از کجا خریدین؟

عزیزم لباسای بارداری مفتح زیاد داره

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

آره سرویس چوب باز قیمتاش خوبه ولی کالسکه ستش شنیدم ۱۰ تومنه بعد مثلا شیر دوش چیه ۷۰۰ تومنه نجومیه من ...

یت کالسکه از ۷۰۰تومن هست تا ۲۰تومن 

مونده چی بخوای بخری 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
پس به نظرت شما هم موافقی بدم بره وسایل خودمو ؟

من تختمو جمع کردم پشت کمدام گزاشتم.نفروختم.انشالله اگه قسمت شد ی خونه بزرگ گرفتیم باز استفادش میکنیم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
من که کالسکه نگرفتم

من کالسکه دوست دارم ولی با کریر کلا مشکل دارم دیروز رفته بودم دکتر مادر و دخترش هر کدوم یه طرف کریر رو گرفته بودن انگار مجبور بودن بچه که سبکتره تازه محبت هم میشه بهش و احساس امنیت بیشتری میکنه