2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه لباسو وسایل بهداشتی چقدر میشه اگه مارک معمولی باشن؟

من شنیدم اگر بخوای مثلا یه مقدار دهن پر کن بخری ۳۰تومن تا ۴۰ میشه البته بالاتر از اینام میشه بخوای ولی معموای اینکه بچه کم و کسر نداسته باشه انگار با ده تومن تا ۱۵ تومن هم میشه 

اره لباس زیاد گرفتم... لوازم بهداشتی  فعلا نگرفتم... میشه بگی چه چیزای بگیرم که بدرد بخور باش ...

شامپو،صابون،لوسیون،ادکلون،شامپو بدن تا دوماهگی بکار نمیاد چون موقع شستن تنش و سر میکنه صابون بگیر،روغن بچه ،کرم کالاندولا،بورس و ناخن گیر،تب سنج،شیر دوش،کرم شقاق سینه هیدرودرم از روزای آخر بزن پوست سینه ات زخیم بشه وگرنه داغون میشی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه من خونه یه خواب داره اگر بخوام سرویس سیسمونی یگیرم باید سرویس خواب خودمو کلا جمع کنم

من برا نی نی تخت س منظوره گرفتم.با کمدلباس و ویترین.براهمین مجبورشدم تخت خودمو جمع کنم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
 تهران برا سیسمونی برو سمت بهار میگن خوبه

آره ولی نمیدونم لباس بارداری داره یا نه سیسمونی آره زیاد شنیدم یبار رفتم قبل حاملگیم ولی روم نشد از مغازه ها چیزیو قیمت کنم و یا بپرسم

شما لباس بارداری اینارو از کجا خریدین؟

شمالم شنل و شلوار لی گرفتم بلوز اینا داشتم الان برای آتلیه از یه کانال می خوام لباس مجلسی بگیرم لینکش و میزارم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
منم موندم برا تخت کودک ونوجوان😑نمیدونم بخرم یانه

عزیزم من از هر کی پرسیدم گفتن نخر ..پشیمون شدن که از الان خریدن که استفاده هم نمیشه هر موقع خواستید جداش کنین بخرین 

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...

@bardariiarike🤰🤰

❤️سارافون حریر مجلسی ترک #بارداری
❤️خرج کار گیپور
❤️مناسب جهت مجالس وآتلیه
❤️ ۳ سایزM.L.XL

✔️قیمت pv

✅سفارش اجناس👇
@mz1390🌹

من برا نی نی تخت س منظوره گرفتم.با کمدلباس و ویترین.براهمین مجبورشدم تخت خودمو جمع کنم

سختت نیستش روی زمین باید سه تایی بخوابین منم خیلی دوست دارم که سیسمونی داشته باشم؟ ولی نمیدونم بازم چون بعدا نمیخام بگم سیسمونی نخریدم البته ببخشید این سوال رو کردم خواستم بدونم راضی؟