بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شنیدم اگر بخوای مثلا یه مقدار دهن پر کن بخری ۳۰تومن تا ۴۰ میشه البته بالاتر از اینام میشه بخوای ولی معموای اینکه بچه کم و کسر نداسته باشه انگار با ده تومن تا ۱۵ تومن هم میشه
اره لباس زیاد گرفتم... لوازم بهداشتی فعلا نگرفتم... میشه بگی چه چیزای بگیرم که بدرد بخور باش ...
شامپو،صابون،لوسیون،ادکلون،شامپو بدن تا دوماهگی بکار نمیاد چون موقع شستن تنش و سر میکنه صابون بگیر،روغن بچه ،کرم کالاندولا،بورس و ناخن گیر،تب سنج،شیر دوش،کرم شقاق سینه هیدرودرم از روزای آخر بزن پوست سینه ات زخیم بشه وگرنه داغون میشی
با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
من برا نی نی تخت س منظوره گرفتم.با کمدلباس و ویترین.براهمین مجبورشدم تخت خودمو جمع کنم
سختت نیستش روی زمین باید سه تایی بخوابین منم خیلی دوست دارم که سیسمونی داشته باشم؟ ولی نمیدونم بازم چون بعدا نمیخام بگم سیسمونی نخریدم البته ببخشید این سوال رو کردم خواستم بدونم راضی؟