2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

5102 بازدید | 24 پست

خانما من تازه فهمیدم باردارم لک داشتم خونریزی امروز  روز چهارم لک دارم خونریزی کم شده ولی خودم ببخشید بعد دستشویی خشک میکنم لک  خونی قهوه ای میبینم به دستمال الان دارم از دیدوز شیاق امپول پروستژون میزارم استراحتم میکنم ولی تکون زیاد میخورم یعنی افتاده بچه؟؟دکتر گفته بیرون نیا دوعفته دیگه بیا سونو چیکارا کنم؟؟

میشه برام‌صلوات بخونی بابام خوب بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم. منم لک بینی داشتم بهم شیاف داد تا چند روز اول وقتی خودم رو خشک میکردم دستماله لک قهوه ای میشد ولی بعدش کم کم ، کم شد و الان کاملا سفیده. نگران نباش. شیاف جلو سقط رو میگیره، البته اگر جنین سالمه باشه که انشاءالله هست. استراحت هم بکن و صبر کن تا زمان سونو

اگه لکه بینیت ادامه دار باشه احتمال سقط بالاست،مخصوصا هفته های اول

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نه عزیزم. منم لک بینی داشتم بهم شیاف داد تا چند روز اول وقتی خودم رو خشک میکردم دستماله لک قهوه ای م ...

یعنی جنین سالم نیس لک میبینم؟؟

میشه برام‌صلوات بخونی بابام خوب بشه

چیزی نیست عزیزم استراحت کن شیلفم بذار رفع میشه من دوستم حتی خونریزی شدید داشت ولی الان بچه ش سالم بغلشه

خداجونم خودت غافلگیرم کردی بهم نی نی دادی خودتم برام سالم نگهش دار.      امین

من هفته 4 لک لانه گزینی دیدم... قطع شد تا چند روز پیش!  دوباره شروع شد، رگه خون قاطی ترشحات اما کم... 

شیاف شبی یه دونه میذاشتم، بعد سونو دکتر گفت پوچ نیست 12 ساعتی بذار انشاالله تا قلبش تشکیل بشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️