2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 105 پست
انقد این کارو کردمممم هیییی کلا با رفیق بازی سرگرمه حرفم بزنم میگه سرت تو زندگی خودت باشه

الهییی،نمیدونم چی بگم والا😞

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی لیساپت از وسایلی ک لازم نی نیه میدین

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

اونایی که تهران هستن پاساژ مولوی سیسمونی امیرکوچولو قیمتش خوبه دم عید جمهوری عالیه هنوزم همونه قیمتها شهرری گوگولی هم رفتم خوبه کانال دارن اینا من خرید کردم واقعا جنسا خوبه کیفیت داره لباس زیاد خریدن فایده نداره چون ممکنه کوچیک بشه از طرفی بچه جون گرفت دلت میخواد براشخرید کنی وقتی داشته باشه نمیشه خرید که تازه کادو هم کلی میارن الان دختر من نزدیک10دست لباس کادویی داره که الان همشون تازه اندازش شدن لباسایی که خودمم گرفتم هست باید تند تند تنش کنم کوچیک نشه حیف بشه

الهییی،نمیدونم چی بگم والا😞

هیچی من ک بیخیال شدم ولی داغونم انقد گریه کردم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
صد در هفتاد فکر کنم  در واقع نوزادیه

خوبه منم همین مدلا میخوام تا چند سال میتونه بخوابه

شما تو بازار نیستین پس الان تا ۴۰میلیونم سرویس داریم

اتفاقا ديدم

ولي منظورم اينه كه همه رنج قيمتي هست

من خودم خريد ميكردم و نخواستم كسي كمك كنه مخصوصا پدرم كه ٤ تا دختر داره دو تا جهاز داده دو تا هم دانشجوي پر خرج داره بنده خدا از كجا بياره

براي همينم خودمون خريديم و غير از هزينه سيسموني بايد ازم فكر هزينه هاي دكتر و ازمايش و سونو و زايمان هم بود

براي همينم من كالسكه كه ٢ سال استفاده ميشه نه بيشتر هزينه نكردم

اما واقعا به نظرم اينقدر براي يه كالسكه هزينه كردن اشتباهه من داشتمم نميخريدم

خدايا خودت حافظ پسرم باش