2777
2789
عنوان

درد قاعدگی😞

1252 بازدید | 30 پست

کسی هس که موقع پریود شکمش خیلی درد بگیره طوری که با هیچ مسکنی خوب نشه حالت تهوع داشته باشه... اگه راهی برا کم شدن درد میدونید کمکم کنین هر بار از سروم و امپول زدن خسته شدم یه هفته قبل شروع هم دردام شرو میشه البته جزیی 

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارچسن و نبات بریز تو اب جوش از چند روز قبل بخور خوب میشه دردات .قرص هایی مثه استامینفن و مفنامیک و اینا پوکی استخوان میاره نخورین

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

منم هستم اما قبلن ها خیلی زیاد الان بهترم مثلا یه بار سخت زمین گیرم میکنه یه بار راحت ازم میگذره چیزهای سرد نخور من که تحمل میکردم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

منم هربار پريوديم وحشتناك درد داشتم كه غش ميكردم و فشارم ميفتاد و بايد هربار ميرفتم بيمارستان سرم و امپول ميزدم.

همه كار كردم كه دردم كم بشه دكتر هم رفتم ولي نشد.

الان تازه زايمان كردم و درد زايمان طبيعي دقيقا مثل دردهايي بود كه هرماه موقع پريودام تحمل ميكردم

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
ورزش خیلی خوبه چند ماه که ورزش کنی کم کم میبینی دردات از بین رفتن عجیبه ولی واقعیته من خودم بدنسا ...

پدرم درومده عرق سرد میریزم با گریه خودمو میرسونم اورژانس سروم میزنن اونم تازه بعد نیم ساعت اثر میکنه

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز