2821
2789
عنوان

درد قاعدگی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان کسایی ک درد پریود ندارن درد زایمانشونم کمه بنظرتون؟ 

من درد پريودي هام شديد بود طوري كه ميرفتم هرباو سرم و امپول ميزدم.

يكماهه زايمان كردم و درد زايمان طبيعي اونم درد شديداش دقيقا مثل دردي بود كه هر ماه موقع پريودي تحمل ميكردم و تخملش موقع زايمان واسم سخت نبود.

زايمان راحتي داشتم

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨
چیکارش کنم؟منظور بصورت دمنوش یا....

نه

پودره از داروخونه بگیر بریز رو زبونت روزی یه دونشو

از یه هفته قبل بخور معجزه میشه البنه اگر بیماری خاصی نداشته باشی

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟
اخه چاره ندارم 

میدونم بخدا دردتو کشیدم اما بهتر اینه چند سال دیگه یه درد بدتر بگیری خدایی نکرده عزیزم ان شاءالله عروس بشی درست میشه 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
پدرم درومده عرق سرد میریزم با گریه خودمو میرسونم اورژانس سروم میزنن اونم تازه بعد نیم ساعت اثر میکنه

برا عرق سرد هم کپسول زیلپا بخور همزمان با پودر منیزیم

اونم گیاهیه

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟
متاهلم عزیزم

خوشبخت بشی عزیزم ولی سعی کن تحمل کنی من پنج ساله دیگه زدم تو کار تحمل کردن الان یکی دوساله بهترم گرمی جات بخور وقتی میفهمی نزدیکشه

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

نمیدونم چی بگم دیگه عزیزم.آخه منم خیلی دردام زیاد بود اما در کمال ناباوری بعد از ۴ ماه ورزش خوب شدم.خودم باورم نمیشد که حتی مسکن هم نیاز ندارم

مامان منم همینجوری مثل تو بوده دکتر گقته بچه بیاره خوب میشه و بعد از زایمان هم واقعا خوب شده

فکر کنم زایمان طبیعی باید باشه

از ده روز قبل از پریودیت رژیم غذاییتو رعایت کن خیلی تاثیر داره غذاهای سرد ترش و چیزایی مثه ماستو دوغ که خونو غلیظ میکنه مصرف نکن دمنوش دارچین زنجبیل خیلی خوبه شیاف ژلوفن و حمام نکردن در روزهای اول پریودی هم دردو کم میکنه دمنوش بابونه و خوردن کاچی هم خوبه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792