_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان کرم پودر 1291 بازدید | 15 پست بچه ها من امروز خیلی اتفاقی از جلو لوازم ارایشی رد میشدم یهو گفتم برم کرم پودر بخرم قبلشم شنیده بودم کرم پودر دو سه خوبه بعد گفتم کرم پودر دوسه دارید گفت اره ۱۵تومن🙄🙄🙄🙄🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️منو میگی چشام چهارتا شد حالا بگو نمیخوای گمشو بیرون برگشتم گفتم واااااا این چیه ک دیگه ۱۵میدید گفت خیالت راحت کاورش بالاس گفتم قربونت یهو گفت یه مدل دیگه داره ۸۰تومن منم عین منگلا خریدم خب دختررررر خر نمیکی شاید همون ۱۵تومنیس یا اینم تقلبیه دید تو جیبت پره همچین بلوف میزنی گفت بذار ازش بکنم هیچی الان با یه کرم تقلبی در خدمتتونم سرطان پوست نگیرم صلوات ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/11/10 | 01:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیحا97 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 9494 دو سه رو از کاربر گل آقا شنیدی خوبه؟ الان شوهر آینده م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم
دختربهار۲ عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1067 آره تقلبیه .بچه های ایران کرم پودر ساویز خوبه کسی امتحان کرده ؟
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 دو سه رو از کاربر گل آقا شنیدی خوبه؟ نه کلا فامیلامون گفتن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 حالا ازکجا فهمیدی تقلبیه؟ زدم تو نت اصلش ۲۵۰تومنهههه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دختربهار۲ عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1067 فکر کن پانزده تومنو داده هشتاد فردا خواهرت رو بفرست بره پانزده تومنی بخره بعد با هم بریم پس بدین
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 63806 هعی منم دنبال اصلشم گیرم نمیاد دیگه جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ملیکا9492 عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 844 خب ازش میپرسیدی فرقشون چیه .هر دوتا کرمم اونجا بودن میدیدی از نظر ظاهر لااقل فرق دارن یا نه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 فکر کن پانزده تومنو داده هشتاد فردا خواهرت رو بفرست بره پانزده تومنی بخره بعد با هم بریم پس بدین&nbs ... منم همینو میگم دیگگگگ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 خب ازش میپرسیدی فرقشون چیه .هر دوتا کرمم اونجا بودن میدیدی از نظر ظاهر لااقل فرق دارن یا نه بابا اصلا انگار خنگشدم ی لحظه والا ۶تا کرم دارم انگار خدا مامورم کرد برم پول بدم به اون بیام فقط ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
mamaneysan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 4754 اجرت با امام حسین 🤣😂😁 🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
assallll عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1145 حالا خوب هست یا ن ماته چربه چیه کاورش چجوریه تیکر تولدمه 😍❤