2789
عنوان

کرم پودر

1290 بازدید | 15 پست

بچه ها من امروز خیلی اتفاقی از جلو لوازم ارایشی رد میشدم یهو گفتم برم کرم پودر بخرم قبلشم شنیده بودم کرم پودر دو سه خوبه بعد گفتم کرم پودر دوسه دارید گفت اره ۱۵تومن🙄🙄🙄🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️منو میگی چشام چهارتا شد حالا بگو نمیخوای گمشو بیرون برگشتم گفتم واااااا این چیه ک دیگه  ۱۵میدید گفت خیالت راحت کاورش بالاس گفتم قربونت یهو گفت یه مدل دیگه داره ۸۰تومن منم عین منگلا خریدم خب دختررررر خر نمیکی شاید همون ۱۵تومنیس یا اینم تقلبیه دید تو جیبت پره همچین بلوف میزنی گفت بذار ازش بکنم هیچی الان با یه کرم تقلبی در خدمتتونم سرطان پوست نگیرم صلوات 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دو سه رو از کاربر گل آقا شنیدی خوبه؟

نه کلا فامیلامون گفتن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
حالا ازکجا فهمیدی تقلبیه؟

زدم تو نت اصلش ۲۵۰تومنهههه 

هعی منم دنبال اصلشم گیرم نمیاد دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فکر کن پانزده تومنو داده هشتاد فردا خواهرت رو بفرست بره پانزده تومنی بخره بعد با هم بریم پس بدین&nbs ...

منم همینو میگم دیگگگگ 

خب ازش میپرسیدی فرقشون چیه .هر دوتا کرمم اونجا بودن میدیدی از نظر ظاهر لااقل فرق دارن یا نه

بابا اصلا انگار خنگ‌شدم ی لحظه والا ۶تا کرم دارم انگار خدا مامورم کرد برم پول بدم به اون بیام فقط