2777
2789
عنوان

از نظر خودتون ادم با شخصیتی هستین ؟

456 بازدید | 28 پست

اصلا به نظرتون شخصیت یعنی چی ؟ من خودم همیشه سعی میکنم ظاهری مرتب و شیک باشم تا در اولین برخورد هرکس منو میبینه حس خوب بهش دست بده . 

از لحاظ اخلاقی خیلی تلاش میکنم خوب به نظر برسم . سعی میکنم به کسی اسیب نزنم و بد دهنی نکنم و دل کسی رو نشکونم . با همه جدا از وضع مالی و شغلشون با احترام برخورد میکنم .

یکی از جاهایی که از کوره در میرم وقتاییه که خانومایی رو میبینم که اصلا برای خودشون ارزش و احترام قائل نیستن.

شما به نظر خودتون با شخصیتین ؟ چرا ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب برنامه کودک شو ، از بچه  پرسیدن کیا تورو عصبانی میکنن ؟ گفت بچه های وحشی .😂

مادره خندید پدره بیشتر خجالت کشید .پژمانم حرفو زود عوض کرد خخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بنظرم ن تنها با شخصیتم بلکه شخصیت والایی دارم و از شعور  و درک بالایی برخوردارم😍 خداروشکر بخ ...

هزار ماشاالله بت بگیم .صد باریکلا بت بگیم 😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سعي ميكنم با شخصيت باشم شخصيت نه به تيپه نه به قيافه اينو بخون فرزند ادب باش نه فرزند پدر -فرزند ادب زنده كند نام پدر همه چيز إنسانها به نظرم تو أدب و معرفت خلاصه ميشه لاأقل فكر من اينه

من هم از دید خودم هم دیگران با شخصیت رفتار میکنم

اولا که طرز لباس پوشیدن و حرف زدن و ارایش بیا شخصیت شماست

بخصوص حرفایی که میزنین مهمه

پر حرفی و وراجی ندارم

بجا و مناسب حرف میزنم و اداب معاشرت رو احترام میذارم

مثلا سر میز غذا تا همه کس ننشستن سر میز قاشق بدست نمیگیرم 

وسط حرف هر کی نمیپرم. و هر کسی رو تو خطاب نمیکنم

با هیچکی سریع پسر خاله نمیشم 

و حد خودم رو میدونم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
من خییلی خجالتیم با اینکه پسرم 😔

رو خودت کار کن که خجالتی نباشی. پس فردا چطوری یه خانواده به شما تکیه کنن؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...