2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 41 پست
😒 ی ساعت بعدش جوابشو بهت میگن ک

نه چکاپ کامل بود گفتم ۲۰ام

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
نه چکاپ کامل بود گفتم ۲۰ام

اهان.واس من ک از نوک انگشتم خون گرفتو داخل یچیزی شبیه بی بی چک ریخت و ی ساعت بعدش جوابو گفت

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه علت بایدداشته باشی ایدز سرماخوردگی نیست ک عزیزم 

چمیدونم والا همش فک میکنم ایدز گرفتم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
مگه موقع لارداری ازمایش ایدز هم میگیرن؟یاخودتون میگین بگیرن؟دکترتون نوشت؟

نه میگیرن ب اسمhiv

عزیزم میگه به شوهرت اعتمادنداشتی که فکر می کنی ایدز داری؟

شوهرمن هر ۶ماه داره چکاپ میشه ولی من حس میکنم ایدز دارم هخخخخ

شوهرمن هر ۶ماه داره چکاپ میشه ولی من حس میکنم ایدز دارم هخخخخ

خب چرا چنین فکری می کنی؟

ایدزاز تماس جنسی با شخص الوده واز طریق نزریق خون الوده ویا ازطریق سرنگ الوده منتقل میشه اگرشما این 3موردرا نداشتی نگرانیت کاملا بی اساس است.

خب چرا چنین فکری می کنی؟ ایدزاز تماس جنسی با شخص الوده واز طریق نزریق خون الوده ویا ازطریق سرنگ الو ...

من مامام از بابت بیمارستان میترسم  نکنه اونجا گرفتم زیاد  آن میشدم

من مامام از بابت بیمارستان میترسم  نکنه اونجا گرفتم زیاد  آن میشدم

خب عزیزم شما ماما هستی واستادوخودتون می دونیدراههای انتقال ایدزچیه .نمی دونم ماماها دربیمارستان بالای سر یه زائو چه کارهایی می کنندایا ارتباط پرخطرمانندتزریقات را هم انجام می دهندیا خیر؟

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون 
واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید