2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 41 پست
مگه موقع لارداری ازمایش ایدز هم میگیرن؟یاخودتون میگین بگیرن؟دکترتون نوشت؟

نه دكتر مينويسه اگر انجام ندي بري بيمارستان برا زايمان ازت ميگيرن

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

منم🤣🤣

ببین من اینقد تباهم که تا دوران راهنمایی هیچی نمیدونستم

بعد تازه پریود شده بودم

تک و توک یه چیزایی میدونسم

هرماه‌ میترسیدم ماه بعدی حامله باشم و پریود نشم🤣 همش میگفتم به خودم نکنه تو حموم حامله شده باشی دختر

بعد اینقده ناراحت میشدم میگفتم خدا منکه شوهر ندارم

چقدددد تباه بودم اخهههه چقددد 🤭🤭🤭 فکنین دختر دوم سوم راهنمایییی!! یعنی ۱۳ ۱۴ سالم بودااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگر رفتار پرخطر داری که نگرانی!!!

تعداد خیلی خیلی اندک هستن که از راهایی غیر از ج ن سی و سرنگ مشترک مبتلا میشن

تزریق خون داشتی؟!

تعدد پارتنر داشتی؟!

تزریقی بودی😂؟!

نگران نباش

البته من قبل از عقد، به درخواست شخصی از خودم و همسرم تعداد زیادی آزمایش گرفتم که hiv هم یکیشون بود

من يه بار رفتم دندانپزشكى فهميدم وسيله يه نفر ديگرو واسه من استفاده كرده از اون روز منتظرم هرلحظه بهم بگن ايدز دارى

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

واقعا از همه میگیرن

آزمایش پیش از بارداری یا بعد از بارداری؟

اسمش چیه توی برگه آزمایش برم ببینم🤔

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
منم🤣🤣 ببین من اینقد تباهم که تا دوران راهنمایی هیچی نمیدونستم بعد تازه پریود شده بودم تک و توک ...

نسل سوخته ایم ما

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
مگر رفتار پرخطر داری که نگرانی!!! تعداد خیلی خیلی اندک هستن که از راهایی غیر از ج ن سی و سرنگ مشترک ...

ببین حتی با تزریقم‌ احتمالش خیلی کمه 

چون ویروسش‌ فکنم تو دمای محیط سریع میمیره

این معتادا که از هم ایدز میگیرن چون با سرنگ‌ اصطلاحا خونبازی‌ میکنن

نسل سوخته ایم ما

بخداااا سوخته که میگن ماییما

الان فکرشو میکنم چرا اینقد احمق بودم؟؟؟

خیلی باهوشم بودم خیر سرم تو مدرسه😅😅😅😀

چه وقتا که مثلا اون دوران کمی چاق میشدم فکر میکردم حامله ام 😖🤯😖🤯

یا غذا زیاد میخوردم معدم ورم میکرد چون لاغر بودم معلوم میشد فکر میکردم حامله‌ام!

راه باردار شدنم همیشه به نظرم حموم بود

اگه یادتون باشه یه مدت شایعه میکردن یه خانمه رفته استخر بعد حامله شده موقع زایمان دیدن بچه قورباغه هستش؟ 

من همش فکر میکردم با اب حامله میشم🤣

بخداااا سوخته که میگن ماییما الان فکرشو میکنم چرا اینقد احمق بودم؟؟؟ خیلی باهوشم بودم خیر سرم تو م ...

من بابام فوت کرده بود کلاس سوم ابتدایی بودم بعد اول راهنمایی بودم عررررر میزدم که مامانم بذام یه خو اهر بیاره زود باش من میخوام خسیس😂😂😂

بخداااا سوخته که میگن ماییما الان فکرشو میکنم چرا اینقد احمق بودم؟؟؟ خیلی باهوشم بودم خیر سرم تو م ...

😂😂😂😂آره منم ی بارتو ی ماه دوبار پری شدم از استرس ولی حالیم نبود کلی صلوات نذر کردم  ک حامله نباشم 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢