2777
2789
عنوان

کیا قرص افسردگی خوردن بیان لطفا

299 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من افسردگی خفیفدارم دو بار رفتم دکتر فایده نداشت بار سوم رفتم دو هفته میگذره اما فرقی نکردم میترسم اصلا خوب نشم کسی بوده قرص افسردگی خورده باشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فلوکستین یه مدت میخوردم با دمنوش بادرنجبویه!

دمتوش بادرنجبویه عاااالیه

غذاهای گرم هم بیشتر بخور

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من فلوکستین یه مدت میخوردم با دمنوش بادرنجبویه! دمتوش بادرنجبویه عاااالیه غذاهای گرم هم بیشتر بخور

واقعاا 👏👏👏👏

ستارتر جون بیا تاپیکی که الان زدم پشیمون نمیشی مطمءناا

دعا کبوتر عشق است و بال وپر دارد
اس سیتالوپرام میخورم

شما اس سیتا چن می خورین ؟بعد یه سوال دیگت من یه حالتی دارم دایم تو ذهنم با بقیه حرف میزنم طوریه که ذهنم اصلا بیکار نیس شمام اینو دارین ؟

پس چکار کنم عزیزم 

خودت رو سرگرم کن برو باشگاه برو کلاس .. اگر میتونی برو سر کار ... کتاب بخون .گور پدر مشکلات و فکر کردن این قرصها ضرر دارن .. همه مشکل دارن .. یه مشکلاتی دارم من یه بدبختی های دارم و داشتم .. ولی هیچ وقت خودم رو نمی بازم قوی باش 

قربان وفای سگ ♥️
شما اس سیتا چن می خورین ؟بعد یه سوال دیگت من یه حالتی دارم دایم تو ذهنم با بقیه حرف میزنم طوریه که ذ ...

10 میخورم 

من خستگی شدید, داشتم بعد خواب انگار از زیر کتک در اومدم 

بعله منم هحیشه تو ذهنم حرف میزنم فک کنم همه اینطورن 

اشتهام خیلی افتضاح بود میل ب غذام بهتر شده الان دوماهه استفاده میکنم حدودا. احساس میکنم حالم بهتره خداروشکر انشالله شماهم بهتر شید 

یه مشکل دیگ ک دارم شاید ب دکتر مراجعه کنم شب تا صب خواب میبینم انقد ک کلافه ام میکنن

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود