2777
2789
تا چندوقت اینطورین؟؟؟ بچه من. قبلا روزا میخوابید الان خردوش بیداره

فکر مي کنم تو بچه هاي مختلف فرق داره و تا 5 ماهگي بايد خوب بشن   

ولي شيبدار خوابوندن خيلي مهمه من بچم رفلاکس پنهان داشت يعني اصلا بالا نمياورد به خاطر همين متوجه رفلاکسش نشدم زماني که بردمش براي چکاب ديدم فقط 200 گرم تو يه ماه وزن گرفته با وجود اين که خوب شير مي خورد و فقط به خاطر همين رفلاکس لعنتي بود

فکر مي کنم تو بچه هاي مختلف فرق داره و تا 5 ماهگي بايد خوب بشن     ولي شيبدار خوابوندن خ ...

نی نی لای لای فکرکنم خوب باشه چون شیب دارعتند

شاید بخاطر همین شیب هست که میان بغلمون ارومتر میشن اره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی لای لای فکرکنم خوب باشه چونشیب دارعتند شاید بخاطر همین شیب هست که میان بغلمون ارومتر میشن ار ...

دقیقا تو بقل چون شیبدار ه راحت ترن میخابن طفلیا گلوشون میسوزه از برگشت اسید بخاطر همین بیدار میشن.ولز بازم پسر من روز یکم خابش بهتر از شبه شب که واویلاس

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید
شما چکارمیکنی بچه من شباهر یه. ربع شیر میخواد گریه شدید میکنه دستاشو میگنه تودهنش منم میبینم گرسنشه ...

بچه های ریفلاکس واسه راحت شدن از سوزش گلو تمایل دارن بیشتر بخورن ولی همین باعث تشدید ریفلاکس میشه.میگن باید وعده شیرخوردنشو کوتاهتر کنی

بچه های ریفلاکس واسه راحت شدن از سوزش گلو تمایل دارن بیشتر بخورن ولی همین باعث تشدید ریفلاکس میشه.می ...

دیروز صبح بهش عرق نعناع دادیم یکمی

فکرکنم دیشب بحاطرهمین یه لحظه هم نخوابید

دکترواسه رفلاکس امپرازول داده. کمتر بالا میاره ولی خابش کمترم شده

وقتی گرسنشه یه کوچولو میخوره باز هی گرسنش میشه ینی بهش ندم؟؟

دیروز صبح بهش عرق نعناع دادیم یکمی فکرکنم دیشب بحاطرهمین یه لحظه هم نخوابید دکترواسه رفلاکس امپراز ...

عرق نعنا تشدید میکنه نده

شما چکارمیکنی بچه من شباهر یه. ربع شیر میخواد گریه شدید میکنه دستاشو میگنه تودهنش منم میبینم گرسنشه ...

من شیشومیذارم دهنش یجوری تنظیم میکنم تاکم کم بخوره فقط اینطوری می‌خوابه وگرنه نمی‌خوابه عمراتادوساعت می‌خوابه اینطوری پستونک نمیگیره اگه بگیره خوب میشه

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
شیرخشک میدی؟؟ من شبا کم حوصله ترم تا یکمی گریش زیاد میشه سریع شیر میدم  حالااز روش شماهم استف ...

آره شیرخشک میدم شباروزاشیرخودمومیدم.بچه روبه یه طرفش بخوابون اگه میخوای بالشتش کثیف نشه همیشه یه دستمال کوچولو بزازیرصورتش بعدش شیشه روبزاردهنش یجورتنظیم کن کم کم بره تادوساعت اونومیخوره ومیخوابه به منم مامانم یادداداین روش خوبه.من سه تاشیشه خریدم آبشونومیریزم بعدفقط شیرخشک زودمیریزم میذارم دهنش نصف شبم لازم نیست پاشی شیشه بشوری

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
شیرخشک میدی؟؟ من شبا کم حوصله ترم تا یکمی گریش زیاد میشه سریع شیر میدم  حالااز روش شماهم استف ...

شیرخودت شبابیشترمیکنه ریفلاکسشوشیرخشکومیبنی چقدمیدی بعدشم شیشه یه سوراخ داره ولی سینه چندتا شیرخودت زیادتر می‌ره معدش بازمیسوزه

توخوب باش اگه مردی بامن🤐 
شیرخودت شبابیشترمیکنه ریفلاکسشوشیرخشکومیبنی چقدمیدی بعدشم شیشه یه سوراخ داره ولی سینه چندتا شیرخودت ...

مرسی 

امشب شیرخشک میدم بهش

شیرخودمم رقیق هست حس میکنم سیرش نمیکنه زودی بیدارمیشه هر یک ساعت