دیشب پسرمو بردم دکتر . خودم توجه شده بودم دلیل از خاب پریدناش چیه با اینکه از اول تولدش هم میپرید از خاب ولی دلیلش واضح نبود برام متوجه نمیشدم ولی این یماهه میدیدم که انگار ترش میکنه معدش دیگه دیشب دکتر رانیتیدین داد بش بچم گاهی چنان با جیغ و بغض از خاب میپره گریه میکنه اشک میاد از چشمش بمیرم براش گلوش انگار زخم شده باشه صداش موقع سرفه کردن یکم زمخت میشه.نمیدونم بعد چند روز این رانیتیدین اثر میکنه؟ دیگه اصلا نگران بیخابی خودم نیستم حاضرم تا خود صبح بشینم نگهش دارم رو شونم که بچم خابشو بکنه .یادمه یکیتون گفته بودین بچم خوب شد بردمش دکتر دیگه داروشو عوض کرد وگرنه مریش میسوخت از ریفلاکس .کدومتون بودین میشه جواب بدین الان چطوره بچه ؟وعلائمش چی بود؟دارو چی میخوره؟بهتر شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الرژی هم داره و اگزما زد صورت و بدنش دونه های ریز و زبر که واسه اونم کرم اوسرین وداد یهدهفته هم هیدروکوتیزون .بهتر شده و خودم لبنیات و تخم مرغ و مغزه نمیخورم .شیر خشکش اپتامیل پپتیه.شیر خودن هم میدم بش
بچه من چهارده روزشه دکتربهش امپرازول داده فعلا تاثیری نداشته بدتر شبا بیداره اگه خوب بود میگم
من اوایل بیدار شدنهاشو بعد یه ربع از خابشو فکر میکردم واسه دلدرده یا نیگفتن عادیه بعد دوماه خوب میشه ولی الان بدتر شده شبا تا خود 5 بیداره ینی خابش میاد میخابونم ولی چند دقیقه بعدش بیدار میشه با احساس ناراحتی و گریه .تازگیا بدتر شده دیگه میبینم گلوش میسوزه اذیت میشه جیغ میزنه 😢😢😢