کلوبتازول نه کلوتریمازول. دکتر واسه اگزما داده بود
منم دکتر داروساز هستم عزیزم، درسته یکی از درمانهای اگزما اینا هستند ولی اون کرم دست سازی ک دکتر بهش داده بعد برگشته صد در صد توش بتامتازون و کلوتریمازول داشته ولی میگن بعد قطع برگشته ب خاطر همین الان رو ایشون موقت نتیجه میده
کی بهتون گفته درمان قطعی نداره؟ من براتون عکس ی کرم فرستادم گفتم بهترین چیزی ک میتونه ب درمان کمک کنه اون کرم ه، تا دوماه استفاده کنید، دستکش نخی دست کنید تو این مدت، همونطور ک اون دوستمون گفتن از چیزهایی هم ک ممکن ه تشدید کنه موردتون رو اجتناب کنید
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
سلام درود۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ شمارش نوشتم بخونید من سالها بود که درگیر پسوریازیس بودم همه راه هارو رفتم از کورتون گرفته تا غیره خوب نشدم که هیچ با قرصهای کورتون دار بدتر هم شدم به لطف خدا یه طب سنتی معروف قدیمی تو سمت اردبیل که کارش محشره معجزه واقعی میکنه کرم گیاهی دست ساز درست میکنه که کلا پسوریازیس یا اگزما باشه از بدن میبره خیلی موثر بخش هستش بی نهایت نظیرش هیج جا نمیشه پیدا کرد هدف ازاین پیام به هم بیمارانم کمک کنم که امید داشته باشن که درمان داره خدابزرگه دعام کنید که خدایی هم هست دره شفایی بازگزاشته