2777
2789
عنوان

زندگیم سرد شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست

یه شب که نشسته بودیم شوهرم شوخی شوخی حرف میزدیم برگشت گفت برو خونه بابات منم گفتم چرا من تو برو 

گفت تو چی آوردی فقط آشپزخونه مال تو بقیش و من آوردم

به شوخی گفت ولی من خیلی ناراحت شدم اونم جلو داداشش گفت کلا دیگه لال شدم

گفتم عوض دستت درد نکنه این حرف و میزنی؟؟حرف نزدم باهاش تا الان نه غذا خوردم از لجم نه محلش دادم خودشم فهمیده اولش شوخی میکرد تا بخندم ولی دید کوتاه نمیام اونم دست پیش گرفت 

دونه انارم  
یه شب که نشسته بودیم شوهرم شوخی شوخی حرف میزدیم برگشت گفت برو خونه بابات منم گفتم چرا من تو برو  ...

کارت چیه؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب ساعت 11 شب داداش دومیش زنگ زده من دارم میام خونتون حالا ما شام خوردیم میخوایم بخوابیم منم بلند شدم ناهار فردای شئهرم و ریختم براش خورد شوهرم گفت ناهار فردای من چی؟منم گفتم دادم داداشت خورد تو از بیرون بگیر اونم گفت پاشئ یه چی درست کن منم جلو داداشش گفتم شرمنده ساعت 12 دارم میرم بخوابم 

از حرکتاش خیلی ناراحتم 

به نظرتون چیکار کنم 

دارم آتیش میگیرم اینهمه جلو خانوادش کوتاه اومدم الان خودشم جای تشکر طلبکارم هست عوضی

دونه انارم  

بنظرم چن جا اشتبا داری

حرفاتو وواضح ب همسرت نمیزنی و صمیمانه.خونتو خالی گزاشتی برا قوم شوهر

میری سرکار و انگار وظیفته

قهر میکنی و چیزی نمیخوری.. 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

بالاسر در خونه بنویس کاروانسرا

شوهرتم پررو کردی. دو سال دیگه میخورتت.

مگه اونجا هتل؟

رک بگو برن مسافرخونه. اه حالم بد شد. آدمهای پرروی بی حیا. جونتو از سر راه آوردی؟ خوشت میاد کارای اینو اونو بکنی؟ اخم و تخم کن. قیافه بگیر. ساعت 1 اومدی خونه ناهارم پختی؟ به اون شوهر عزیزت میگفتی بره بخره که حساب کار بیاد دستش.

حالا هم خودتو بزن به مریضی و ناز و عشوه.

بنظرم چن جا اشتبا داری حرفاتو وواضح ب همسرت نمیزنی و صمیمانه.خونتو خالی گزاشتی برا قوم شوهر میری س ...

به قران ذهنم خستس دیگه دارم افسردگی میگیرم فقط دلم گریه میخواد 

دونه انارم  
بالاسر در خونه بنویس کاروانسرا  شوهرتم پررو کردی. دو سال دیگه میخورتت. مگه اونجا هتل؟ رک بگو ...

شوهرم سرکار بود نبود خونه 

اره خیلی پروش کردم خیللیییی

تا دلت بخواد اخم کردم غر زدم ولی خیلی به قولخودت بی حیان 

خودمم میگم اتفاقا کاروانسرا 

چند جا زد به سرم پاشم برم خونه بابام ول کنم همه چیو شیطون و لعنت کردم 

دونه انارم  
بالاسر در خونه بنویس کاروانسرا  شوهرتم پررو کردی. دو سال دیگه میخورتت. مگه اونجا هتل؟ رک بگو ...

اتفاقا پریودم شدم 

خودم مریض شدم زدن به مریضی نمیخواد دیگه  

دونه انارم  

عزیزم. اینقدر به فکر راضی کردن دل بقیه نباش. اینقدر فکر نکن. حالا اگه ناراحت بشن چی میشه.... بشن! ناراحت بشن! به درک. مهمون هم سه روز. سه روزم بزرگواری کردی. فهمیدی؟ سه روز مهمون رو چشمت بزار بعد دیگه باید برن.

اخم و تخم، قیافه، سردی. پول ندارن برن هتل و مسافرخونه به تو چه که ندان! نیان شهر دیگه! منم از خانواده ها دورم با شوهرم.  خیلی احترام میزارم ولی اگه بیان و کار داشته باشم میرم دنبال کارم. عقل داشته باش. فکر کردی میگن چه عروس خوبی؟ یه بار اخم کنی میگن دریده است و بدجنسه و... . برا هرکی همونقدری مایه بزار که برات مایه میزاره.

ساعت 11 مهمون میاد باید غذاشو کوفت کرده باشه! 😬😨😠