2777
2789
عنوان

جهیزیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 48 پست
حالا بعدا میگیره چه خبره الان صد دست آفتابه لگن بگیره😄

البته اینم هست منم اول هموت تعداد گرفته بودم بعد دیدم جواب نمیده برام شوهرمم همش ادویه و این چیزا اضافه میکرد رفتم خریدم دوباره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره هستم مامانم این ۶تا رو هم بزور گرف سره پول دادت هرچیزی کلی نق وغر و دعوا باید بشنوم

خودت مگه سر کار نمیری؟

من خودم همه جهیزیه امو خریدم اصلا به مامان خدابیامرزم فشار نیاوردم البته اونم هر چیزی که در توانش بود داد.

خوب اگه میبینی اهل غر زدنه خودت بعدا بخر تو خونه شوهرت.

سلام

چه کاریه خوب از اول همون جا ادویه ای هاتونو پر کنید دیگه

من که خودم از اونا استفاده میکنم بانکه مانکه هم نخریدم 

به نظرم به درد نميخوره هديه بده به خونه مامانتون🙈🙉

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️

عزیزم پاسماوری برای چای و قند و شکر و نمک و هل و دارچین و نبات و نمیدونم از این چیزاس..

اون بزرگا برای حبوبات و برنج.. کوچیکا برای ادویه جات.. البته اگه اورانوس گرفته باشی خودش یه جا ادویه ای خوشگل با پایه داره که کارتو راحت میکنه!

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

پاسماوریا واسه ادویه های مهمته . نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زرد چوبه . 

چندتا کوچیکم. باید بخری واسه فلفل قرمز و اویشن و سماق و اینا . 

چندتا شیشه ای در دار سایز کوچیک بگیر واسه پاپکرن و ارد و اسپند و خاکشیر و تهم شربتی اینا 

چندتا شیشه ای هم واسه مرباهات 

بزرگا هم که واسه حبوباتت و بزرگای پا سماوریت واسه چای و قند و شکر 

باشه پس الان نمیریزم  ۶تا کوچک شیشع هس ۶تا بزرگ  و ست پاسماوری  پس الان باید برم ب ...

نه عزیزم نه..چخبره دورتو شلوغ کنی هی شیشه بخری!! جای هرکدومو مشخص کن..تو همینا جا میشه همه چیت.. مثلا قندو به جای پاسماوری میتونی بریزی تو شیشه بزرگا که زود زودم تموم نمیشه.بعد جای قند یه چی دیگه بریزی تو پاسماوریا

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

وای خدا من چرا حس میکنم الان دست و پاتون تو هم گره خورده اونجا!! استرس گرفتم واسه جهیزیه چیدن خودم

عزیزم پاسماوری برای چای و قند و شکر و نمک و هل و دارچین و نبات و نمیدونم از این چیزاس.. اون بزرگا ب ...

ن اورانوس نگرفتم 

۶تا کوچیک شیشه ای ۶تا بزرگ 

و ی سرویس پاسماوری ک ۳تا بزرگ داره ۴تا کوچیک فک کنم 

وای خدا من چرا حس میکنم الان دست و پاتون تو هم گره خورده اونجا!! استرس گرفتم واسه جهیزیه چیدن خودم

😭😭بخدا برامن کاری نداره جیکمم درنمیاد 

مامانم فقط داره منو میکشه غر میزنه نمیدونه باید چیکار کنه اعصابمو خورد میکنه فحاشی میکنه 

خداروشکر ک دیگ ۶اسفند عروسیمه راحت میشم از دستش