2777
2789
عنوان

جهیزیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 48 پست

مبارکه😍

همه شیشه هارو پر کن از هرچی داری بذار تو کابینت

بزرگا واسه حبوبات

کوچیکا واسه هرچی دوست داری مثلا اسپندو نباتو گل گاو زبون و چای سبز نعناع و پونه و هرچیزی که دوست داری

قندو چای هم بریز توی پا سماوریات

ادویه ها هم که جاشون جداست دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دل پاسماوریا دکوریه...حبوبات و چای رو بریز تو بانکه ها...بانکه نخریدی؟

کی گفته پا سماوری دکوریه! خب واسه استفاده ساختن دیگه ! حالا یکی میترسه خراب شه استفاده نمیکنه ولی ظروف ادویه هموناست

ظرف حبوبات وسطل برنج وسطل زباله وجای قندوشکر۴تا ظرف ادویه اینا که ست هستن،جای اسپندوخاکشیرباید توشیشه های بزرگی باشه ک با شیشه های دیگه داخل کابینتت ست،پاسماوری ام ک کلا یه ست جداست،شیشه های یخچالم همینطور

برامن ک این مدلیه دیگ دراین حدبلدبودم

اون ۶ تا بزرگ برای حبوباته ۱۲ تا کوچیکا برای ادویه اس جداگونه برای مربای داخل یخچال بخر  اون ...

اره هستم مامانم این ۶تا رو هم بزور گرف سره پول دادت هرچیزی کلی نق وغر و دعوا باید بشنوم

بانکه چیه

از این مدلا عزیزم

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

به نظرمن الان فقط واجبات رو بگیرین و اینکه در حد ظرف وظروفی که دارین ادویه جات یا هرچیزی بردارین...

من خودم سرویس اورانوس خریدم و دیگه نمیخام پاسماوری بخرم...

تعداد این سرویس ها محدوده یعنی در حد حبوبات و ادویه جات های مهم مثل ادویه و زردچوبه و نمک و اینا وچای و قند

دیگه به نظرم لازم نیست خاکشیر گرفته بشه... بعد که رفتید خونتون دیگه بخرید...

و اگر وسیله هاتو چیدی که میتونی داخلشونم پر کنی وگرنه بزار هروقت وسیله هاتو چیدی

عزیزم الان هیچی نریز بذار وقتی کابینت رو چیدی اونجا بریز تو بانکه و شیشه ها!تا اون موقع هم هر چی تون ...

باشه پس الان نمیریزم 

۶تا کوچک شیشع هس ۶تا بزرگ 

و ست پاسماوری 

پس الان باید برم بازم شیشه بگیرم ؟

ن بانکه نیس  ۶تا اندازه همه  ۶تا بزرگا هم اندازه هم

مادرت چون تجربه خرید جهیزیه نداره استرس داره

برای همین بهونه میگیره

از کسی که مامانت به حرفش میره کمک بگیر مثل خاله ای چیزی