2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا من انقد هیجان زده شدم🤭 ایشالله زایمان خیلی خیلی راحتی داشته باشی استارتر گلی😍

ممنون بچه هایه ماهه ماه درد دارم خبری نبوده نمیدونیدچقدخوشحالمداره دردام رفته رفته زیادمیشه خدایاتجربشوبحق همین ساعت به همه بده

خدایا بخاطر همه چی شکر
مطمئن باش یجایادداشت میکنم لایق باشم دعاتون میکنم نی نی سایتیاوکسایی ک کمکم کردنومنتظرا حاجت رواشن&n ...

خيلي ازتون ممنونم

بعضي وقتها با خودم ميگم كاش تنها دردي كه داشتم تو زندگي درد زايمان بود......😔

با توجه به چيزي كه گفتيد، كيسه اب شما پاره شده، شما هر چه زودتر بريد بيمارستان...

آستانه تحمل در در افراد با هم فرق ميكنه، ممكنه يك نفر درد چنداني نداشته باشه ولي دهانه رحمش تا حد خوبي باز شده باشه...

ان شاءالله كه به سلامتي و راحت زايمان كنيد و هر چه زودتر ني ني تون رو در آغوش بگيريد....🌷🌷

انشالله که بچت صحیح و سلامت داره میاد تو بغلت.استارتر تو رو خدا واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم و ...

حتما بخدا من انشالله تجربش کنم بحق همین ساعت دعاتون میکنم مادرشوهرم هی میگه سرچهاردردهرحاجتی بخای مستجاب میشه خودش4تازاییده میگ مستجاب شده

خدایا بخاطر همه چی شکر
حتما بخدا من انشالله تجربش کنم بحق همین ساعت دعاتون میکنم مادرشوهرم هی میگه سرچهاردردهرحاجتی بخای مس ...

مرسی عزیزم انشالله قدم کوچولوت مبارک و پر رزق و روزی باشه و برکت بیاره تو زندگیت.😍اگه باردار شدم حتما بهت خبرشو میدم

خيلي ازتون ممنونم بعضي وقتها با خودم ميگم كاش تنها دردي كه داشتم تو زندگي درد زايمان بود......😔 ب ...

من اینقد دردکشیدم ک دکترمعاینه داخلی کرددردنداشتم نسبت ب دردخودم باوجوداینکه بارداریم پرخطربوده وشرمنده ازتابستون نزدیکی نبوده تقریبا وپردم حلقویه قبلابراپاپ اسمیرمعاینه شدم خیلی دردداشت

خدایا بخاطر همه چی شکر