2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 45 پست
اره معذرت اینجوری بگم خ ش ت ک شلوارت خیسه خیسه بری خودتوبشوری خشک نکنی لباس زیرم نداشته باشی شلوارت ...

خب بسلامتی احتمالا اونه اگر خودت اطمینان کردی فورا برو بیمارستان که کارهای زایمانتو به وقت انجام بدن ولی اصلا نترس که بچه بیاد مخصوصا اگه بچه اولته.

شما احتمالا سوراخ شدی من فول پاره شدم ولی حمامم رو رفتم کارامو کردم بعد رفتم ینی نترس عجله نکن فقط کاراتو بکن برو که فول پاره نشی.

اصلا نترس بهترین لحظات عمرت پیش روته فقط لذت ببر درد و...یه لحظه است شیرینی شنیدن صدای گریه اش یه عمررره.التماس دعا

.سوال داری یا بخوابم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قول میدم دعاتون کنم دعام کنیداینم بگم دیسب کمدنی نی یهوچپه شدروم فقط خداب نی نی رحم کردروصندلی بودم چساموبستموباتمام قدرنم نگهش داشتم ک له نشیم زیرش پریشبم ی خری استرسی بم داد ک کلی گریه کردم

خدایا بخاطر همه چی شکر
وای منم استرس گرفتم چ بی خیالی برو زنک بزن بیمارستانی ک میخوای بری یا پاشو برو اینقدردعذاب کشیدی پاش ...

بیخیال نیستم دوست دارم درداموبکشموبرم ک زودبیاداین طفلی پشت درسکته میزنه باورکن

اخه دردم خیلی کمه انگارن انگار

خدایا بخاطر همه چی شکر
خب بسلامتی احتمالا اونه اگر خودت اطمینان کردی فورا برو بیمارستان که کارهای زایمانتو به وقت انجام بدن ...

ممنون انشالله خیره 

دعاتون میکنم انشالله قسمتم شد

خدایا بخاطر همه چی شکر
بیخیال نیستم دوست دارم درداموبکشموبرم ک زودبیاداین طفلی پشت درسکته میزنه باورکن اخه دردم خیلی کمه ا ...

نمیدونم گلم ولی الهی هروقت باشه بسلامتی 

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
قول میدم دعاتون کنم دعام کنیداینم بگم دیسب کمدنی نی یهوچپه شدروم فقط خداب نی نی رحم کردروصندلی بودم ...

من سابقه پاره شدن کیسه آبو دارم .هرتکونی که بخوری شلوارت خیس میشه ببخشیدابه اندازه نصف استکان.سریع برو بیمارستان .

🩷🩷

ميشه براي منم دعا كنيد از برزخ در بيام؟؟😔

مطمئن باش یجایادداشت میکنم لایق باشم دعاتون میکنم نی نی سایتیاوکسایی ک کمکم کردنومنتظرا حاجت رواشن 

خدایا بخاطر همه چی شکر

نمیدونم چرا من انقد هیجان زده شدم🤭

ایشالله زایمان خیلی خیلی راحتی داشته باشی استارتر گلی😍

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
ممنون انشالله خیره  دعاتون میکنم انشالله قسمتم شد

ممنون پسر فسقلی مو دعا کن ۲ ماهشه...

خوش بحالت حال الانتو خریدارم😍

مراقب خودت باش درخواست دوستیمو قبول کن اگه اشکالی نداره بعدا بیا تعریف کن