بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من افسردگی پس از زایمان گرفته بودم خیلی شدید بود که واقعا زندگیم تحت تاثیر قرار داده بود ، خیلی اذیت شدم یه روز که اینستاگردی می کردم پیج دکتر رضا دانشمند دیدم که مطالب جالبی داشت تصمیم گرفتم برم پیش ایشون و درمان بشم خداروشکر کارشون عالی بود و من به حالت قبل از زایمان برگشتم و کامل افسردگیم درمان شد ، شمارش براتون میزارم انشالله مشکل همه حل بشه .
اره عزیزم من افسردگی شدید داشتم هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی واقعا داغون شده بود پیش دکتر وحید دارابی میرفتم خیلی کمکم کرد الان خیلی بهتر شدم من هم روان درمانی میکردم هم دارو درمانی
توی تهران اگر دکتر خوب می خواهی من دکتر فرامرز ذاکری رو بهت معرفی می کنم. دکتر خواهرم هست و خیلی برای خواهرم خوب بوده. من شماره تماس شو برات میزارم. ۰۹۱۲۸۲۲۷۱۶۵ - ۰۲۱۲۲۲۶۰۰۶۹
من برای مشکلات افسردگی و اضطرابم به دکتر جلال میرعبدالله مراجعه کردم و واقعاً تجربهم عالی بود. از همون جلسه اول، دکتر خیلی با دقت و صبورانه حرفهامو گوش داد و تونست دقیقاً بفهمه مشکل از کجاست. الان بعد از چند ماه که تحت درمانم، حال روحیم خیلی بهتر شده و تونستم دوباره به زندگی عادی برگردم. اگه دنبال یه روانپزشک خوب و دلسوز هستید، دکتر میرعبدالله گزینه عالیه!