2777
2789
بله  مثل اینه که بپرسی تا حالا پیش چشم پزشک رفتید

خب همون چشم پزشک هم که همه نرفتن 

چطور بود روند درمان؟مثل روانشناس درمورد مشکلت توضیح خواست؟مثل درددل؟

یا فقط مشکلت رو پرسید و دارو داد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب همون چشم پزشک هم که همه نرفتن  چطور بود روند درمان؟مثل روانشناس درمورد مشکلت توضیح خواست؟مث ...

افسردگی ماژور بود 

دارو گرفتم 

کنارش روانشناس هم رفتم 

توضیح مبسوط خواست 

روانپزشک راه رو تسهیل میکنه با دارو تا روانشناس بتونه سبک زندگی بیمار رو اسکن کنه و به تغییرش کمک کنه

.

من افسردگی پس از زایمان گرفته بودم خیلی شدید بود که واقعا زندگیم تحت تاثیر قرار داده بود ، خیلی اذیت شدم یه روز که اینستاگردی می کردم پیج دکتر رضا دانشمند دیدم که مطالب جالبی داشت تصمیم گرفتم برم پیش ایشون و درمان بشم خداروشکر کارشون عالی بود و من به حالت قبل از زایمان برگشتم و کامل افسردگیم درمان شد ، شمارش براتون میزارم انشالله مشکل همه حل بشه . 

02122716955

اره عزیزم من افسردگی شدید داشتم هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی واقعا داغون شده بود پیش دکتر وحید دارابی میرفتم خیلی کمکم کرد الان خیلی بهتر شدم من هم روان درمانی میکردم هم دارو درمانی

من برای مشکلات افسردگی و اضطرابم به دکتر جلال میرعبدالله مراجعه کردم و واقعاً تجربه‌م عالی بود. از همون جلسه اول، دکتر خیلی با دقت و صبورانه حرف‌هامو گوش داد و تونست دقیقاً بفهمه مشکل از کجاست. الان بعد از چند ماه که تحت درمانم، حال روحیم خیلی بهتر شده و تونستم دوباره به زندگی عادی برگردم. اگه دنبال یه روانپزشک خوب و دلسوز هستید، دکتر میرعبدالله گزینه عالیه!