2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 24412 بازدید | 91 پست
شما چه علائمی داشتی ؟؟ دکتر نگفت بعد عمل شانس بارداری ببشتر میشه یا نه؟؟

من لکه بینی داشتم قبل پری و ی بارم میخاستن واسم آی یو آی انجام بدن انگار دهانه رحمم مشکل داشت نمیتونستن اسپرمو تزریق کنن دیگه این عملو انجام دادن ببینن چخبره

دکترم گفت شاید دلیل باردار نشدنت همین دهانه رحمت بوده الانم آی یوآی کردم منتظرم ببینم خدا چی میخاد واسم 

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
منم خیلی میترسم. الان که یکم تحقیق کردم انگار که حتما باید عمل کنم 😢😢😢

منم دارم گفته فعلا دوماه دارو بخور بعد دوباره باید سونو واژینال بدی دقیق باید همون فردای تموم شدن پریود وگرنه درست نشون نمیده اگه با دارو خوب نشد عمل

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من عمل کرد کلا رحمش رو درآورد. بعضی ها خود کیست رو درمیارن. اما زنداییم از مامانم بدتر بود رفت ...

من کیست ندارما. فقط پولیپ

نمیدونم چی بگم😢حالا فردا ببینم دکتر چی میگه

منم دارم گفته فعلا دوماه دارو بخور بعد دوباره باید سونو واژینال بدی دقیق باید همون فردای تموم ...

شما چندتا پولیپ داشتی؟؟

من 3 تا

ایشالا که با دارو خوب میشی دیگه احتیاج به عمل نباشه

درد داشت؟کی انجام دادی؟میدونی هزینش الان چقده؟بیمارستان دولتی یا خصوصی؟

خود عمل که با بیهوشیه حدود یه ربع البته 1 ساعت طول میکشه که به هوش بیای درد خفیف بعد عمل که با شیاف رفع شد تا 10 روز خونریزی آبکی فروردین امسال انجام دادم یادم نیست چقدر شد الانم نمیدونم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چند وقته اقدامی عزیزم؟؟

۵ساله گریهههههه😭

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
شما چندتا پولیپ داشتی؟؟ من 3 تا ایشالا که با دارو خوب میشی دیگه احتیاج به عمل نباشه

نمیدونم فکر کنم یکی🤔

ممنون عزیزم،شما هم نگران نباش ان شاالله مال شمام با دارو حل شه و خیلی زود مامان بشی گلم❤️

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
۵ساله گریهههههه😭

ناامید نباش. درد هرچقدر که بزرگ باشه خدا بزرگتره

ایشالا که سال جدید بهترین سال زندگیت میشه😍 بعد بیا خبرشو بهمون بگو که نینی دار شدی

ناامید نباش. درد هرچقدر که بزرگ باشه خدا بزرگتره ایشالا که سال جدید بهترین سال زندگیت میشه😍 بعد بی ...

ممنون عزیززم