2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 24412 بازدید | 91 پست
شما علائم هم داری؟؟ من پریودام خیلی پر درده گاهی هم لکه بینی دارم ولی منظمم همیشه سر موقع میشم

من پریودیام منظمه و درد هم اصلا ندارم فقط ۴یا۵ دوره بعد پریودیم لکه بینی و خب خون ریزی کم داشتم تا یکی دو روز 

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
میشه بیشتر توضیح بدی؟ چی هست؟کجا باید برم

شمارشو دارم برات میزارم تو قم ارسال دارو هم دارن ازشون بپرس تعریفشو زاد شنیدم 02533803011

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای عمل عجله نکن احتمال چسبندگی رو میبره بالا .منم پلیپ دارم میشه اگه رفتی دکتر بهم بگی که حتما باید درش آوورد یا باردار میشیم با داشتن پلیپ ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
من پریودیام منظمه و درد هم اصلا ندارم فقط ۴یا۵ دوره بعد پریودیم لکه بینی و خب خون ریزی کم داشتم تا ی ...

ان شالله که هرچی زودتر مشکلت حل بشه و بزودی مادر یه نینی بشی😍😍

برای عمل عجله نکن احتمال چسبندگی رو میبره بالا .منم پلیپ دارم میشه اگه رفتی دکتر بهم بگی که حتما بای ...

فردا غروب نوبت دکتر گرفتم. میرم صحبت کنم ببینم چی میگه. حتما میام خبرشو همینجا بهت میگم

منم ماه گذشته عمل کردم ولی تو سونو داخلی مشخص نبود که پولیپ دارم،خیلیم عمل راحتی بووود

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
فردا غروب نوبت دکتر گرفتم. میرم صحبت کنم ببینم چی میگه. حتما میام خبرشو همینجا بهت میگم

لطفا ریپلای کن 

منم ماه گذشته عمل کردم ولی تو سونو داخلی مشخص نبود که پولیپ دارم،خیلیم عمل راحتی بووود

شما چه علائمی داشتی ؟؟ دکتر نگفت بعد عمل شانس بارداری ببشتر میشه یا نه؟؟

منم خیلی میترسم. الان که یکم تحقیق کردم انگار که حتما باید عمل کنم 😢😢😢

مامان من عمل کرد کلا رحمش رو درآورد. بعضی ها خود کیست رو درمیارن. اما زنداییم از مامانم بدتر بود رفت یه دکتر دیگه با دارو رفع شد. پیش دکتر خوب برو وگرنه نگران نباش عزیزم.

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️