2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 24412 بازدید | 91 پست
من کیست ندارما. فقط پولیپ نمیدونم چی بگم😢حالا فردا ببینم دکتر چی میگه

واسه مامانمم فیبرم بود. زنداییم هم همینطور بود اما با دارو رفع شد. فکرکنم پولیپ همون کیسته ولی بزرگتر شده. نگران نباش عزیزم. خیلی ها اینطوری میشن و میرم دارو مصرف میکنن یا جراحی میکنن رفع میشه. ان شاءالله که واسه تو با دارو حل میشه. حالا اگه دکترتم گفت جراحی نترس .خداروشکر کن که درمان داره و بعد جراحی خوب میشی عزیزم😘

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا ریپلای کن 

سلام عزیزم

گفته بودی بهم خبر بده دکتر چی گفت

من دیروز رفتم دکتر گفت پولیپت خییییلی کوچیکه اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه

گفت چون روزای تخمگ گزاریت رفتی رسونو این پولیپو نشون نداده

ممکنه دور روز دیگه بری اصلا نشون نده از بس ریزه

بهم قرص داد گفت 3ماه مصرف کن دوباره سونو بده احتمال زیاده از بین میره

سلام عزیزم گفته بودی بهم خبر بده دکتر چی گفت من دیروز رفتم دکتر گفت پولیپت خییییلی کوچیکه اصلا مشک ...

ممنون که گفتی .منم رفتم دکتر گفت کوچیک باشه وسر راه نباشه اشکالی نداره .انگار مشکلی برامون پیش نمیاره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
ممنون که گفتی .منم رفتم دکتر گفت کوچیک باشه وسر راه نباشه اشکالی نداره .انگار مشکلی برامون پیش نمیار ...

خب خداروشکر. ایشالا که این ماه هردومون نتیجه میگیریم دوباره میایم همینجا خبر خوش میدیم😍😍

خب خداروشکر. ایشالا که این ماه هردومون نتیجه میگیریم دوباره میایم همینجا خبر خوش میدیم😍😍

انشالله 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
آره عزیزم. باردار شدم 😍

بسلامتی گلم..

من پارسال سونو دادم نوشته بود یه پلیپ تو کاویته اندومتریال و زیر یه سانت هم بود دیگه پیگیری نکردم.تو نمی دونی یعنی چی؟؟

الان بدون هیچ دارو با یه بار اقدام ناخواسته باردار شدم..ممکنه خطرناک باشه؟

بسلامتی گلم.. من پارسال سونو دادم نوشته بود یه پلیپ تو کاویته اندومتریال و زیر یه سانت هم بود دیگه ...

قربونت  فک نمیکنم زیر 1 سانت مشکلی ایجاد کنه.

حالا باز دکترت برات سونو مینویسه ببینه وضعیتت چجوریه

مثلا من دکتر گفت 3 دوره قرص بخور یعنی 3 ماه

من ماه دوم که خوردم باردار شدم 

دکتر گفت دیگه نخور کلا خودش تو بارداری از بین میره

جلی بدی نیست و خیلی ریزه

من ناراحتیم از اینه که چرا دکترم زودتر نگفت که سونو بدم. بعد 9 ماه اقدام به خواست خودم رفتم سونو دا ...

منم ٩ماهه اقدامم

برج دوبود سونو دادم ي پوليپ تو آندومتر بود

رحمم روبه عقب زده بود

ولي دكترم گف حتي دارو هم نميخواد

هنوزم حامله نشدم

🍓🐣🍒