2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد چهارماهه

541 بازدید | 10 پست

سلام دخترم ۴ ماهشه رفلاکس و آلرژی داره . چند وقته خیلی بی قراری میکنه آب دهنش زیاد شده خودشو حالت کمانی میکنه تو خواب هی میپره . سینه رو نمیگیره . الان بهش نکسیوم میدم قبلا رانیتیدین و موتیلیوم هم دادم . خودمم رژیم هستم هیچی نمیخورم . دیگه نمیدونم چکار کنم خواهش میکنم کمک کنید کی خوب میشن چه دارویی میشه بهشون داد که زودتر اثر کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۲۵ روزشه هم کمانی میشه هم سکسکه میکنه زیاد هم  گاهیرشیرپنیری بالا میاره اما لج وگریه نداره اینا چین؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
پسر من ۲۵ روزشه هم کمانی میشه هم سکسکه میکنه زیاد هم  گاهیرشیرپنیری بالا میاره اما لج وگریه ندا ...

اینام علائم رفلاکسه . اگه خوب شیر میخوره و وزنگیریش خوبه اشکال نداره . ولی اگه دیدین شیر نمیخوره و وزن نمیگیره حتما ببرین دکتر . الان فقط اروغش رو خوب بگیر و بعد از شیر دادن ده تا بیست دقیقه حالت ایستاده بگیر و نخوابونش زیرش رو هم شیبدار درست کن . این کارا رو انجام بدی بیشتر نمیشه .

اینام علائم رفلاکسه . اگه خوب شیر میخوره و وزنگیریش خوبه اشکال نداره . ولی اگه دیدین شیر نمیخوره و و ...

وزنگیریش خوبه شیرم زیاد میخوره اصن شیر خودمم کمه خشکم میخوره هرروزم این علایمو نداره 

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر