۵ماهه عقد کردم نامزدم ارشد یه دانشگاه خوب داره معلمه و تازگی واس استاد دانشگاهی قبول شده دانشگاه فرهنگیان تدریس کنه،کلا آدم فعال و باهوشیه،من کارشناسی پیام نور خوندم،حالا تو عقد واسه دکترا داره میخونه کنکور داره،منم واس ارشد،اما احتمال قبولیم کمه چون دیر شروع کردیم ب خوندن منم رشته ارشدم با لیسانسم فرق میکنه برام همه مطالب تازگی داره،حالا اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین جلو نامزدم .. همش احساس ضعف میکنم..اینم بگم اون زندگی روتین تری نسبت ب من داشته ، من هم درسم خوب بود اما اتفاقایی ک تو زندگیم افتاد باعث شد خیلی پیشرفت نکنم.. حالا هم این حس ها بدتر حالمو بد میکنه که از همسرم عقبم..چطور مقابله کنم با این حس، میدونم باید پیشرفت کنم اما تا اون موقع چژور حس خود کم بینیمو جبران کنم که لهم نکنه😞
مگه بهت حرفی زده؟ اعتماد بنفست فقط ب مدرک تحصیلی خلاصه میشه؟
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
فقط میتونی به خودت بگی که منم به اون چیزی که میخوام میرسم باید تلاش کنم این جمله باعث اعتماد به نفست میشه
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
تو سعی کن تو چیزای دیگه بهتر باشی نه فقط درس .تو قراره ستون خونش باشی .فهم و شعور تو براش از صدتا مد ...
اتفاقا تو اون مسائل خوبم .. خیییلی واس ازدواج گشتن براش و خیلی دخترای موفق بهش معرفی کردن رفت دید و نپسندید، آخر من ومعرفی کردن اومد و دید و خواست..ازم راضیه اما تو درس و پیشرفت خیلی ازش عقبم
رشتشون چیه ؟ رشته شما با اون فرق داره ؟ بعضی رشته ها پیشرفت توش راحت تره
میخوام علوم تربیتی بخونم آره فرق داره ، این مهم نیست ، من بخاطر شکست هام از زندگی عقب موندم الانم دوس نداشتم تو عقد کنکور بدم دوس داشتم خوش بگذرونم،اما چون همسرم شرکت کرد منم شرکت کردم