2777
2789

یعنی چه جوری یعنی دور سرش بز رگتر از نرمال باشه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

من بطور ارثی زیاد بود توی ادم بزرگا باید متوسط۵۴ باشه شوهرم ۵۹ بود 

و اینکه از ۸ ماهگی یهو زیاد شد دکتر متخصص مغز و اعصاب گفت ماهانه نباید بیشتر از ۸دهم سانتی متر بشه اگر بیشتر شد بیاد سیتی اسکن و پسرم زیاد نشد و ماهای بعدش کم شد و یکسالگی ک باید ۱۲ سانت رشد کنه پسر من ۱۲ و نیم سانت بود ک دکتر گف بعلاوه و منهای ۱۲ تا یکسالگی اشکال نداره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین عزیزم پسر من ۳۶ بود باید یکسالگیش میشد ۴۸ یعنی ۱۲ سانت رشد کن میانگینش ولی پسر من ۴۸و نیم بود ک ...

دور سر پسر من بدو تولد 31 حالا نمیدونم اشتباه ثبت کردن یا ن 

الان که 13 ماهشه 47 

دوماهگیش چند سانت بود ؟ دکتر چی گفت ؟ دور سر خودت و همسرتم بگیر و اینکه دوماهگیشو ببین و بگو 

عزیزم ببین بدو تولدش من نتونستم ب خاطر ی سری از مشکلاتم ببرمش بهداشت خب 

34 روزش ک بوده بردمش بهداشت اولین چکاب که 34 روزش بوده دور شرش 34 بوده خب 

دو ماهگی برای واکسن ک بردمش دور سرش بوده 38 

4 ماهگی 40 بوده 

6 ماهگی 44 

278 روزگی 46 بوده 

365 روزگی 46 بوده 

الان که 13 ماه و 4 روزشه 47 بودش 

دوماهگیش چند سانت بود ؟ دکتر چی گفت ؟ دور سر خودت و همسرتم بگیر و اینکه دوماهگیشو ببین و بگو 

دور سر خودم و همسرمم فردا میگم. 

دکتر ک ام ار ای فرستاد جوابش نرمال بود 

البته ام ار آی سه ماهش ک بود فرستاد 

عزیزم حتما ارثیه الان همه کاراش خوبه ؟دکتر چی گفت ؟ 

اره از اول همه کاراشو انجام داده ولی الان راه نیفته هنوز ایست میکنه دو قدمم گاهی بر میداره اما راه نمیره هنوز 

شما پسرتون الان چند وقتشه ؟؟ خداروشکر دیگه مشکلی نداره؟

اره از اول همه کاراشو انجام داده ولی الان راه نیفته هنوز ایست میکنه دو قدمم گاهی بر میداره اما راه ن ...

من ۱۳ ماهشه اونم راه نمیره 😅😅😅 نه مشکل خاصی ک نداره خداروشکر 

راستی هنوز کلمه هدفمند نمسگه 

من ۱۳ ماهشه اونم راه نمیره 😅😅😅 نه مشکل خاصی ک نداره خداروشکر  راستی هنوز کلمه هدفمند نمسگه& ...

نه والا هنوز کلمه هدفمند نمیگه همونی ک همه بچه های تو سنش میگن ب ب و ماما. بووو و ... 

عه پس همسن پسر منه پسر منم 4 دی تولدش بود بچه شما چی ؟؟؟؟