2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برام الان دعاکنید

80 بازدید | 19 پست

یه ادمی هست برام نحوستش ثابت شده پارسال شبی ک پاشوگذاشت خونم بچم سقط شدحتی سونوقلبمورفتم سالم بودبشدت حسوده حتی ازحسادت خودشوازهرمیده  دیروزهمین موقع ب بابام زنگ زده وبلوابراه انداخته ازدیشب استرس دارم الان جای کمدنی نی بودم داشتم مرتب میکردم کمدچپه شدروم فقط چشاموبستموکمدهل دادم ک برگرده سرجاش توروخدادعام کنیدبلافاصله صدقه دادم خدامیدونه چقدنگران شدم

خدایا بخاطر همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم خرافاتی نیستم ولی ب دعاوچشم زخم اعتقاددارم حتی دعانویس مادرشوهرم رفته چون دقیقااززمانی ک این خانم گاش بازشده کارشوهرم کساده اقلا1000نیروبرااستخدام اومده خداشاهده یه نفرنیومده سرکارحتی هموناک بودنم رفتن یکسره هم ازگوشه کنارخبرمیرسه این خانم ب فامیل فلان گفته بهمان گفته 

خدایا بخاطر همه چی شکر

منم چند نفرن خیلی حسادت دارن و چشمشون شوره دیشب بهشون گفتم بچه پسره البته خودشون پرسیدن پارسالم بخاطر چشم همونا سقط کردم الانم خیلی میترسم نصف شب از خواب بیدار شدم از فکرش خوابم نمیبرد میترسم این یکی رو هم از دست بدم یا دنیا بیاد بچم مشکل داشته باشه من کسی رو ندارم خیلی تنهام دلم خوشه به وجود این بچه که توی دلم داره رشد میکنه.من واسه شما دعا میکنم شما هم واسه من دعا کن لطفا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

منم چند نفرن خیلی حسادت دارن و چشمشون شوره دیشب بهشون گفتم بچه پسره البته خودشون پرسیدن پارسالم بخاط ...

حتما اصلادستوپام ب لرز افتاد فقط چشاموبستم کمدوگرفتم نفهمیدم چی شدفقط خدا کمک کردوگرنه یکم دیگه میومدهم دراورروم بود هم سرم لبه تخت

مادرشوهرمم میگ نحسه

خدایا بخاطر همه چی شکر
ممنون

دوستم ببین خیلی موثره چون منم خیلی از چشم صدمه خوردم اخرین بار شهریور امسال بود از ان موقع با همین روش زندم 😊

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

دوستم یکم هم یوگا کار کن و انرژی های منفی دورت را بگیر ببین الان عروس ملکه انگلیس هم بارداره کلی هم تو چشم انم داره چاکرا بازی میکنه😊

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید