2777
2789
عنوان

کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست
به شوهرت گفتی؟

نه هر کار کردم دلم راضی نشد نگرانش کنم. 

هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤                           تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺          خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب مگه مدرک میخواد برو بگو افتاده دنبالم مدرک لازم نیست 

هر چیزی که نیاز به پیگیری قانونی باشه مدرک میخواد.

هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤                           تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺          خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم  
نه هر کار کردم دلم راضی نشد نگرانش کنم. 

من اخلاق شوهر شمارو نمیدونم

اما شوهر خودم اخلاقی که داره میگه دوست دارم حرفا و جریانا رو از زبون خودت بشنوم نه دیگران

شوهرت همچین اخلاقی نداره!؟

محض احتیاط

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
من اخلاق شوهر شمارو نمیدونم اما شوهر خودم اخلاقی که داره میگه دوست دارم حرفا و جریانا رو از زبون خو ...

آره ولی اگه اینو بگم شدید نگران میشه بخصوص که به خاطر شغلش دائم نگران اینه که نکنه خطری منو تهدید کنه. الانم که نمیتونه برگرده بدتر نگران میشه

آره ولی اگه اینو بگم شدید نگران میشه بخصوص که به خاطر شغلش دائم نگران اینه که نکنه خطری منو تهدید کن ...

وای عزیزم

توصیه میکنم نری بیرون....شاید کسی با شوهرت خصومتی چیزی داره به واسطه شغلش...

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
وای عزیزم توصیه میکنم نری بیرون....شاید کسی با شوهرت خصومتی چیزی داره به واسطه شغلش...

نمیشه که بیرون نرم واسه فردا امتحان دارم باید برم.

بعد از ظهرم وقت سونو دارم نمیشه😭😭😭😭😭

داداشی برادرشوهری نداری بااونا بری؟؟

دوتا داداش دارم یکیش زنش تازه بچه دار شده درگیر اونه. اون یکی داداشمم با شوهرم رفته.

برادر شوهرمم شهرستان زندگی میکنه

خب فردارو با اسنپ برو بهتر از ماشین شخصیه. بعدشم دیگه جایی نرو

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته