2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 70 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم پکشو گرفتم واقعا هم بد نبوده من تواطرافیانم فیروز گرفتن بعدم چون شنیدم کارکنای فیروز معلولین هست ...

اره منم تعریفشو شنیدم

وای چه جالب نمیدونستم🌺

خدايا خودت مراقب دختر كوچولوم باش💕
اخه نمیشه حساب کردیک موقع بچه یکدفعه تپل شدلباسهاازش کوچیک میشن

خب لزاسو چیزایی بگیر ک زیاد وابسته ب فصل نباشه. من یه عالمه زیر دکوه و سرهویای توو خونه ایی ک جوراب داره سرهم شبیه خرگوش میشن بچه ها. خربدم. این جور چیزایی که مثلا خونه ی کسی بری اونجا تنش کنی یا خونه خودت.بالاخره ک اندازش میشه.😂😂

من از الا توی اینستاگرام پتو و تشک دم دستیشم سفارش دادم طوسی سفید. خیلی طرحای قشنگی دارن. البته هنوز بدستم نرسبده ولی میدونم خفنن.

منم پکشو گرفتم واقعا هم بد نبوده من تواطرافیانم فیروز گرفتن بعدم چون شنیدم کارکنای فیروز معلولین هست ...

عزیزم منم از طرفداران فیروز بودم دقیقا برای همین کارکنانش. الانم چون الرژی داره پوستم برای خودم شامپو بدناشو استفاده میکنم.با روغن بدنش.

اماااااااااااااااااااااا دیدم شامپوهاش آمونیاک دارن.😑 مارک جانسونم با اینکه معروفه آمونیاک داره. و برای نوزاد و کودک خب بالطبع ضرر داره.

منم دیروز رفتم چندتا تیکه لباس خریدم... ولی خدایی خیلی گرون شده...قیمت میپرسیدم خندم میگرفت از قیمت ...

گرونی که فاجعست. یک دلیلم واسه خریدای زود هنگامم همینه. هرچی خریدم الان دو برابر شده. برای همون چیزی خوشت میاد بخر چون روزانه میرن بالا قیمتا.

به نظرم خب اگه کریر چیزای بیهوده یا چیزایی که زود از کاربرد میفته رو نگیری و یک کالسکه خارجی خوب بگی ...

اخه اگه کریر نخرم خواهرشوهر و مادرشوهرم هی میخوان بگن☹️منم ترجیح میدم همه چی بخرم یه مارک متوسط

خدايا خودت مراقب دختر كوچولوم باش💕

من خب کلا دوتا شامپوی جدا خریدم ازین عروسکیا حالا نمیدونم از آمونیاکش الان گفتی میرم روشو بخونم  پکم برای سیسمونی خریدم خوب شد گفتی درباره فیروز ولی خب من اطرافیان راضی بودن میگن از قدیم هم بوده 

مینی واش اتفاقا از واجباته سیسمونیه لباسای بچه رو که نمیشه انداخت تو ماشین لباسشویی 7 یا 8 کیلویی 

من تمام اطرافیانم داشتن و خیلی استفاده میکردن منم میخوام بخرم تا قبل عید