2821
2789
عنوان

مشهدیا بیاین

315 بازدید | 54 پست

سلام دوستای گلم ما قراره از جمعه تا دوشنبه مهمون امام رضا و شهر شما باشیم واسه خرید لباس عید واسه خودم و بچم کجاها برم واینکه کجاها الان اف زدن واسه خودم بیشتر مانتو میخوام و اینکه جاهای دیدمی تو این وقت کم کجا برم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
من خودم دنبال هتلاپارتمان خوبم اونجا....یکی ب  منه بینوا کمک کنه

ما خوشبختانه از محل کار همسرم بهمون سوئیت میدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام واسه خرید عید پاساژ فردوسی یک و دو خوبه تو طبقات مجزا زنانه مردانه بچگانه و کیف و کفش داره حوالی ویلاژ توریست اینموقع ها آف میزنن فروشگاه خانواده و پوشیران,

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

ایثارم دو راسته خیابونه پر مانتو ولی بس زیاده انتخاب سخته 

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
😭😭😭کجاس سوییتش?نمیشه حالا ازاینجا هم رزروکنیم?نمیدونم اصلا کجا خوبه و تمیزه

چهار طبقه خیابان خسروی اونجاس شما میتونی از همونجا رزرو کنی

من دوشب پیش تو مسیر طرقبه بودم مراکز خریدش اف زده بودن مخصوصا برای زمستونیهاشون مثلا پالتو زده بودهف ...

ادرس دقیق تر نداره عزیزم

بی ادب بی فرهنگ متاسفم مشخصه ی احمق بیسوادی گمشو برو 

احمق بیسواد بی فرهنگ خودتی یه سوال پرسیدن بلدی جواب بده بلد نیستی زر مفت نزن اظهار نظر نکن کسی نمیگه لالی بیشعور

2823
2791
2779
2792