2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست
من نمیام نی نیسایت ک جوابای ابله بدم میام تو تبادل نظرا شرکت کنم اخه کسی ک تو ایران زندگی کنه حالیشه ...

اگه دقت کرده باشی گلم تاریخ اف نپرسیدم محلشو پرسیدم اعصاب نداری با تمرکز ننمیخونی گلم سنی نداری رو خودت کار کن سخته ولی میتونی

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه نمیخواد بره ترکیه ولی به اندازه ی پولش میخواد خرید کنه. کاش اینو میتونستیم بفهمیم هرجا نمیشه شوخی ...

دمت گرم اصلا یه عده خوشی زده زیر دلشون و از وضیعت اقتصادی داعون مملکت خبر ندارن

حالا طفلی یه شوخی کرد. استارتر به احترام تاپیکت نباید بخاطر یه شوخی اینجوری برخورد کنی و سریع فحش بد ...

اخه نمیفهمن هر جای جای شوخی نیست 

دمت گرم اصلا یه عده خوشی زده زیر دلشون و از وضیعت اقتصادی داعون مملکت خبر ندارن

حالا شما خودتو ناراحت نکن. البته اون خانم هم ممکنه منظوری نداشته و همینطوری به شوخی چیزی گفته. رفتی مشهد ما رو هم دعا کن شاید امام رضا ما رو هم طلبید. من که حسرت مونده تو دلم. قبلا هر سال میرفتیم پابوسش. ولی چند ساله که باهام قهره و منو نمیطلبه 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
اومدم از اماکن تجاری مشهد باخبر شم بجاش فحشای جدید یاد گرفتم‌

😂😂😂😂 بابا پاستوریزه. ولی خدایی من اولین بار بود سلیطه رو شنیده بودم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
حالا شما خودتو ناراحت نکن. البته اون خانم هم ممکنه منظوری نداشته و همینطوری به شوخی چیزی گفته. رفتی ...

اگه لایق باشم حتما دعات میکنم