2821
2789
عنوان

مادر شوهر

347 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من از دیروزه اعصابم خیلی خرده من و همسرم یه دعوای شدید داشتیم یک هفته پیش کار به طلاق هم کشید ولی جدانشدیم چون هم دیگه رو دوست داریم ولی مادر شوهر من از این دعوا ها سو استفاده میکنه دیشب اس ام اس های شوهرمو یواشکی خوندم دیدم به مامانش نوشته کوه منی سلطان منی صبح ها بهش صبح بخیر میگه قربون صدقش میره مادر شوهرمم همش ناز میکنه براش اس ام اس میده شیر من بیدار شدی جووون قربونت برم پسرم اینم بگم سنش زیاد نیست از این قرطیاس روزی ده بار زنگ میزنه با شوهرم ۱۰ دقیقه ۱۰ دقیقه حرف میزنن همه چیمونو توضیح میده به مادرش من نمیدونم چیکار کنم انگار دوست دختر دوست پسرن انقدر محبت های الکی کرده به شوهرم دیگه کار های منو محبتامو نمیبینه شما راه حلی دارین برای من 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب گلم چرا گذاشتی مادر شوهرت از دعواتون بویی ببره زمان میبره تا دست از سر شوهرت بکشه مگه اینکه شوهرت جلو مادرش قربون صدقه ی تو بره اونموقع مادره میفهمه شما با هم خوبین دیگه زنگ زدناشو کمتر میکنه

خب بعد نمیشه اعتراض کنی؟؟؟!!!  منم اوایل وقتی مادرشوهر میفهمید یکم با شوهرم حرفمه.سریییع میرفت عکس شوهرمو میزاشت پروفایل بعدم زیرش مینوشت تو نفس و عمر منی..تو دلم میگفتم خاک برسرت انگار خوشحال شدی.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792