2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 26 پست
من حاضر قسم بخورم این مادرا تو دوران مجردی اینقدر به پسرشون محبت نمیکردن، که تا وقتی زن میگیرن اینا ...

ارررره والا.تا قبلش ۶ ماه ۶ ماه ازهم سراغ نمیگرفتن...حالاا یادشون افتاده هی بهم عزیزم و جونم و فلانم نسبت بدن..انگار ماها مادر پدر یا خواهر برادرنداریم و عزیز نیستن برامون..نمیدونن که هرچیزی حد داره..از حد بگذره حالِ ادمو بهم میزنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه سخت! باید شش ماه با خودت شرط کنی و صبور بشی و فقط محبت کنی بهش و اگه هم ازش ناراحت شدی بغض کنی و سکوت فقط وقتی هم اومد آشتی کنه تمام میکنی سکوتت رو. سکوت نه قهر. شاد باش و به خودت برس. مطمان باش تو رو رو چشمش میزاره. سعی هم نکن بین مادر و بچه فاصله بندازی.  حمایتت رو از شوهرت بیشتر کن. به خودت بگو شش ماه تحمل میکنم نشد جدا میشم. به خودت. حرف طلاق اصلا نزن. فقط به زندگی فکر کن. صبرت رو زیاد کن. ازش تشکر کن برای کوچکترین کارها. بهش افتخار کن و بهش بگو که باعث افتخار منی.

همسرتون باید تعادل رو بین شما و مادرش برقرار کنه 

الان یک مسابقه محبت بین شما و مادرشوهر راه افتاده این وسط هم فقط همسرت داره برای دوطرف ناز میکنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مردها خیلی این قربون صدقه های کودکانه رو دوست ندارند، شما مردونه باهاش برخورد کن و احترام متناسب با یه مرد رو بهش بذا، برای کارهات ازش اجازه بگیر و نظر خواهی کن، تائید و تحسینش کن قطعا شما رو بیشتر دوست خواهد داشت

عزیزم  شوهرمنم مثله بچه کوچولوها همه چیزو برا مادرش تعریف میکرد ولی من هیچی.تا حدی ک مادرش میومد از من حساب میپرسید.منم گفتم چرا وقتی اون ک مرده میگه ب مامانش.چرا من نگم؟

منم ب مامانم گفتم و اونم اومد حساب پرسی از شوهرم.و اون بار دفعه اخری بود ک شوهرم تعریف میکرد و بقیه حساب میپرسیدن.خودش دید واقعا چیز بدیه

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

خدا بهت صبر ایوب بده خواهر 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩