2777
2789
عنوان

داشتم میمردم😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وایی منم دقیقا همینطورم

اکثرا واسه همه پیش اومده مادر بزرگم بهش میگه غول😁

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
دقیقا همینطوره توخواب فکرمیکردم به همسرم چنگ میزنم بیدارم کنه امااصلا فایده نداشت

😳😳😳😳😳

من تازگیا یاد گرفتم باهاش مقابله کنم.تا میخواد شروع بشه تو قفسه سینم احساس تنگی دست میده و دست و پام شروع میکنه بیحس شدن کم کم خودمو مثل گهواره تکون میدم خیلی سخته ولی کم کم ول میکنه و زود بلند میشم میشینم و آب میخورم دیگه بعدش نمیاد سراغم

برا همسر من چندبار اتفاق افتاده و همچنین بابام اتفاقا یه بار رفتم بابامو بیدار کنم یه چَک خوابوند درگوشم بعدش که حالش سرجاش اومد گفت تو خوابم داداشتو اذیت میکردن منم تو عالم خواب فکر کردم تو اون آدمی نفهمیدم زدمت😂😂😂😐😐

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نمیدونم منم اولین باره برام اتفاق افتاده

در موردش رفتم خوندم. برا اینکه مغز نذاره تو اون رویایی که میبینی تو واقعیت هم تکرارش کنی. مثلا خواب میبینی راه میری ولی واقعا شروع به راه رفتن نکنی تو خواب به عضلات و اسکلتت مسلط میشه. ولی بعضی مواقع این اتفاق درست اتفاق نمی افته و فلج خواب پیش میاد. نوشته بود اینجور شدی سعی کن انگشتای دست و پات رو حرکت بدی اینجوری از این حالت در میای.