2777
2789
عنوان

داشتم میمردم😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلج خابه خیلی   اذیت کنندس ولی بی خطر من هزار بار برام پیش اومده

برا منم پیش میاد حتی نمیتونم پلک بزنم انگار ک مردم بعدش کلی میترسم 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

بختک بوده 

من یبار سه روز پشت سرهم برام اتفاق افتاد 

بخدا از ترس دلم نمیخاست بخابم😰😰 

خدایا خودت دیگه ازم دور کن 

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
فلج خوابه.واااااای خیلی حس بدیه😳 همه چیو میبینی اما نه میتونی داد بزنی نه دست و پا تکون بدی وای وا ...

دقیقا همینطوره توخواب فکرمیکردم به همسرم چنگ میزنم بیدارم کنه امااصلا فایده نداشت

بعد همه چیز گنگ و مبهمه انگار همه اجسام اطرافت تاره و اطرافش هاله داره

خیلی وحشتناکه که میخوای داد بزنی و نمیتونی

من کلی تلاش کردم بعد دوباره خوابیدم بیدار شدم خوب شدم😁

خیلی بدبودانگارداشتم میمردم

منم حس خفگی داشتم انگار دو تا دست قوی گلوم رو فشار میداد لحظه های آخر ک داشتم جون میدادم تو حیاط مار بوده برادر کوچیک ام شیشه سمتش پرت کرده ک با صدای اون از حالت خفگی در اومدم وقتایی ک ب پشت میخوابم اینجوری میشه

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
واي خدا دقيقا منم انقد ميترسم بخوابم

ن بابا ترس نداره ب پشت نخواب اینجوری نمیشی تازه من دوست دارم دوباره اینجوری بشم آخه ی حالتی بین مرگ و بیداریه ولی نمیمیرم😂😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂