2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتر چشو دارم کو جز پزشکی همش مهندسی کامپیوتر مهندسی کوفت پرستاری داشت یا گیاه گزشکی یا اتاق عمل کو ...

دولتی ۱۷ بهمن میاد . گیاه پزشکی که داشت خودم دیدم . خب دیگه رشته هایی مرتبط با پزشکی کنکوری ان 

😂😂😂😂 عب نداره بزار واس خودش رو ابرا باشه 

اره دیگه اینا  اوج کمالشون زاییدنه

۷ ۸ تا بزاد میشه همه چی تموم و خوشبخت و زندگی ایده آل که ما ترشیده ها حسرتشو میخوریم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
دقت کنی نظام قدیمم هست تو اطلاعیه زده بود  ولی غیر انتفاعیه و پردیسه و رشته های داغون

بابا اون مال نظام قدیمه کف کردم . علوم تحقیقات پردیسه ؟؟؟؟ اینی که من میگم رو سنجش نیومد که رو سایت ازاد اومد تا امروز هم بیشتر نبود بسته شد.‌

دولتی ۱۷ بهمن میاد . گیاه پزشکی که داشت خودم دیدم . خب دیگه رشته هایی مرتبط با پزشکی کنکوری ان 

اونی که 17بهمن میاد مال اونایی که مهر میخان برن و همچمان ازاده 

منکه دفتر چه رو زیر رو کردم ی رشته تجربی ندیدم جز مهندسی پزشکی اونم پیام نور

اونی که 17بهمن میاد مال اونایی که مهر میخان برن و همچمان ازاده  منکه دفتر چه رو زیر رو کردم ی ...

ای خدا منو مرگ بده . دولتی ۱۷ بهمن میاد ازاد امروز بسته شد دفترچه رو خود سایت ازاد اومد . شامل علوم تحقیقات واینا میشد . خب مگه شما بهمن میری دانشگاه مهر میرین دیگه . 

دقیقا سه نفرید هر سه شما یک سوال یکسان میپرسید 😂

شاید من این حس رو دارم نظرا متفاوته ولی بچست

😂😂دیشب یه جاگفتم بچه یکی ازسینه چاکای عشق شوهرازهمونایی که کاربرنیلاااالان گفت اومدیقه ی منوبه خاطرهمین کلمه چسبیدهرچی دلش خواست بهم گفت بی تربیت😣😣

لطفالایک نکنید،ممنون