2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم میگم خیلی کوچیک نیست که اینجوری میخندن  79 ای ها دانشجوان الان

مگ هر دانشجویی آمادگی شروع زندگی مشترک رو داره؟؟؟؟

من خودم سال آخر دانشجوییم عروسی کردم رفتم خونه خودم 

واقعا خیلی سخت بود  درس بخون امتحان بده کوییز بده 

بیا خونه  حالا خونه داری غذا ظرف لباس 

شوهر داری 

مهمون کردن هفته ب هفته مادرشوهر 

الان با 27 سال سن خیلیییی موی سفید دارم هرکی میبینه تعجب میکنه 

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود
دختر عموی من 5 ساله عروسی کرده هرکی بهش میگه بچه نمیاری میگه من هنوز خودم بچم بچه میخوام چیکار.. جال ...

واقعا منم همینو میگم  زیر 18برای ازدواج مناسب نیست اما خود 18وبالاتر از اون هم مناسب ازدواجه هم مادرشدن 

نمی دونم خیلی پزیه .. 

جدی،پس من تابحال ندیدم،ولی واسه من خونه داریش بااین سن کم عجیب بود،گرچه که کسایی که رسم ازدواج توی سن پایینودارن مادرشون سعی میکنن ازسن خیلی پایین خونه داری روحسابی بهشون یادبدن

لطفالایک نکنید،ممنون
 نصف حرفهاش بنظرم اغراقه

اره منم حس خوبی ندارم بهش

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
بگو جمع کن قیافه گرفتناتو بابا شِتِرِه😏

اسگله بابا

فرهنگ خانوادگی که پایین باشه هزاریم دعوا کنی هزاریم بهش چیز بگی بهش برنمیخوره که 

فکر میکنه داری بهش حسودی میکنی😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
اگه اون85درصد ظرفیت و میگی که اون مال دانشگا غیر انتفاعیه منم دنبااش بودم دیدم غیر انتفاعیه خورد تو ...

نه عزیز دفترچه ازاد اومد اینا رو میگم سوابق تحصیلیه نظام جدیده

نشده.برای رشته های ات واشغالی حذف شده ن رشته های تاپ.رشته های ات واشغالی هم از قبل حذف شده بود نمیگف ...

نه سوابق تحصیلی ۸۵ درصدی شده دفترچه ازاد اومد به جز پزشکی همه چیز بود

نه ۸۵ درصد دفترچه ازاد اومد جز پزشکی همه چیییز بود

دفتر چشو دارم کو جز پزشکی همش مهندسی کامپیوتر مهندسی کوفت پرستاری داشت یا گیاه گزشکی یا اتاق عمل کو اونم ازاااااد ن دولتی ازاد و همه قبولن