2777
2789
عنوان

دلشو شکستم😔

642 بازدید | 24 پست

دوست مامانم برای پسرش ازم خواستگاری کرد یه جلسه پسرشو اورد خونمون باهاش حرف زدم پسر خوبی بود ولی نمیدونم چرا نتونستم قبولش کنم شاید چون ارزوهام بزرگه و اون با پول کمی که داشت نمیتونست ازپسش بربیاد مامانش امشب زنگ زد برای جواب منم باهاش حرف زدم گفتم قصدشو ندارم و اینا گریش گرفت و خداخافظی کرد بعد خداحافظی منم گریه کردم هیچوقت دلم نخواسته اشک از چشمی کسی بیاد خیلی امیدوار بود مادرش میگفت پسرش تغییر کرده اقاتر شد چسبیده به کارش و خوشحاله من امیدشو ناامید کردم چرا اشکام بند نمیاد شام نخوردم ناهار خوردم گشنمم نیست دلم میخواد برم یه جا که کسی نباشه فقط داد بزنم و هق هق کنم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر پسره خوب وبا ایمان بوده وشما به دلیل مالی اونا رد کردی خیلی کارتون اشتباه بوده چون خداوند روزی دهنده است اوست که از جاهایی که گمان نداری چنان روزی عنایت می کنه که زندگی از این رو به ان رو میشه.

عزیزم اتفاقی نیفتاده الکی بزرگش نکن میرن یه جا دیگه خاستگاری ازدواج میکنه.احتمالا فکر میکرد جوابت مث ...

😔😔دلم نمیخواست اینجوری بشه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
عزیزم اگر پسره خوب وبا ایمان بوده وشما به دلیل مالی اونا رد کردی خیلی کارتون اشتباه بوده چون خداوند ...

پسره خوبیه ولی اخه با کارگری مگه چقد میتونه دربیارع؟منی که ارزوم رفتن به خارجه میتونه منو ببره؟

😔😔دلم نمیخواست اینجوری بشه

اره ولی چاره ای نداشتی نمیتونستی که تو رودروایستی حواب مثبت بدی به هر حال هر کی حواب رد بشنوه ناراحت میشه دیگه. چاره ای نیست چند وقت دیگه یادشون میره

پسره خوبیه ولی اخه با کارگری مگه چقد میتونه دربیارع؟منی که ارزوم رفتن به خارجه میتونه منو ببره؟

البته خیلی ها از کارگری شروع کردندوبعد کارفرما شدندببین اون پسر با جنمی است یا خیر؟

اره ولی چاره ای نداشتی نمیتونستی که تو رودروایستی حواب مثبت بدی به هر حال هر کی حواب رد بشنوه ناراحت ...

اره اینم هست

البته خیلی ها از کارگری شروع کردندوبعد کارفرما شدندببین اون پسر با جنمی است یا خیر؟

نمیدونم تو یه جلسه نتونستم زیاد بشناسمش دوس داشتم بیشتر باهاش رفتار و امد داشته باشیم اما مامانم همچیو خراب کرد

یعنی هیچکی جز شما نبود جواب رو بده از شما باید بپرسن ؟؟مادری پدری ....

از مامانم پرسید ولی گفت دوس داره از زبون خودم بشنوه

الان نمیشه کاری کرد؟

نمیدونم بنظرت میشه مامانم خیلی جدی باهاش حرف زد منم گفتم نه دیگه نمیاد که اگه ازم خوشش اومده باشه یعنی میاد دوباره؟