2777
2789
عنوان

دلشو شکستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 24 پست
نمیدونم بنظرت میشه مامانم خیلی جدی باهاش حرف زد منم گفتم نه دیگه نمیاد که اگه ازم خوشش اومده باشه یع ...

احتمال داره باز دوباره زنگ بزنند چون خیلی خواهان بوده که گریه کرده پس امیدوارباش ودر دلتون یه چیزی نذر کنیدواز خدا بخواهیداگر مصلحت شما است خودش وسیله اونا فراهم کنه وباز خواستگاری کنه.

احتمال داره باز دوباره زنگ بزنند چون خیلی خواهان بوده که گریه کرده پس امیدوارباش ودر دلتون یه چیزی ن ...

انشالله هرچی خیره همون بشه قبلش تو دلم گفتم خدایا اگه به صلاحمه جور بشه ولی انگار نبود که اینجوری شد نمیدونم چمه اگه نمیخوامش پس چرا دارم گریه میکنم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هرچی خیره همون بشه قبلش تو دلم گفتم خدایا اگه به صلاحمه جور بشه ولی انگار نبود که اینجوری شد ...

عزیزم اگر صلاح شما در این پیوندباشه حتما زمینه ان پیش خواهد امد واگر زمینه ای پیش نیامددیگر زیاد بهش فکر نکن.

عزیزم اگر صلاح شما در این پیوندباشه حتما زمینه ان پیش خواهد امد واگر زمینه ای پیش نیامددیگر زیا ...

اره خدا خودش میدونه چی برام بهتره..مرسی که بودی و ارومم کردی مهربون انشالله خدا ارزوهاتو براورده کنه❤❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
خواهش می کنم عزیزم.براتون ارزوی بهترین ها را دارم.

قربونت ممنون😘

سلامت ومویدباشی عزیزم.

زنده باشی همچنین شبتون بخیر😍❤

مگه هرکی اومد دم در خونتون شما باید زنش بشی :)) بابا ول کن الکی بزرگش نکن باید لقمه اندازه دهنش بر ...

اینم حرفیه من زیادی دل رحمم