2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلش وقت گیره. ولی من با بیسکویت سلامت کاکائویی گرجی درست میکنم خوشمزه میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اصلش وقت گیره. ولی من با بیسکویت سلامت کاکائویی گرجی درست میکنم خوشمزه میشه.

یعنی فقط بیسکوییتش وقت گیره؟؟؟

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
یعنی فقط بیسکوییتش وقت گیره؟؟؟

نه کلش به نظرم وقتگیره. اصلش تخم مرغ داره. بیسکویتش که اماده تو قنادی هست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

شیر و شکر و ارد و نشاسته وانیل و پنیر خامه ایی قاطی میکنی میزاری رو گاز ب غلظت رسید ی لایه پتی بور ی لایه کرم، لایه اخر کرم میریزی دارچین و پودر کاکایو الک میکنی روش

اول اینکه خامه قنادی به همراه پنیر ماسکارپونه رو باهم مخلوط کن طعمش طوری باشه که شیرینی غالب باشه

بعد کیک شکلاتی رو پودر کن بریز تو ظرف بیسکوییت مخصوصش رو آماده کن(البته من ترکیب ساقه طلایی و پتی بور گذاشتم بی نظیر شد) آب رو جوش بیار ترکیب کافی میکس و قهوه رو انجام بده با آب جوش بذار سرد شه بیسکوییت رو بغلتون تو آب قهوه بعد بچین رو کیک پودر شده بعد خامه رو بزن روش دوباره بیسکویت بلغتون بچین بعد خامه همین طور بیا بالا لایه آخر خامه و پودر شکلات بزن بذار یخچال

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

شیر و شکر و ارد و نشاسته وانیل و پنیر خامه ایی قاطی میکنی میزاری رو گاز ب غلظت رسید ی لایه پتی بور ی ...

پنیر خامه ای ازینایی ک تو صبحونه میخورنه؟

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
شیر و شکر و ارد و نشاسته وانیل و پنیر خامه ایی قاطی میکنی میزاری رو گاز ب غلظت رسید ی لایه پتی بور ی ...

بیسکوییتش فینگر لیدی باید باشه. اصلش اینه

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

من درست میکنم خیلی ام راحته 😋 

۲ قاشق شکر و با پنیر ماسکارپونه قاطی کن (با همزن) بعد هم بهش خامه قنادی اضافه کن و دوباره هم بزن ؛ 

توی یه ظرف پودر کاکائو یا کاپوچینو رو با آب جوش قاطی کن بذار سرد شه ؛ بعد بیسکوئیت پتی بور رو بزن توی اون پودر کاکائو و آب سرد شده در حدی خیلی کم ( در اصل بیسکو ئیتو نشونش بده 😁) بعدم بچین ته ظرف (من توی ظرف پیریکس درست میکنم) یه ردیف بیسکوئیت میذارم و روش اون مخلوط پنیر وشکر و خامه ک اول گفتم ؛ دوباره بیسکوئیت و به همین ترتیب ؛ آخرشم روش باید همون مخلوط پنیر وشکر و خامه باشه؛ روشو پودر کاکائو بپاش و بذار یخچال ۳_۴ساعت بمونه و تامام😋 

البته یه دستور دیگع داره با تخم مرغ من بلد نیستم اونو 😊 

امیدوارم خوب توضیح داده باشم🤗

در انتظار رویت؛ ما و امیدواری...