2777
2789
عنوان

ط ل س م

133 بازدید | 18 پست

من به چشم دارم اثراتشو میبینم

یکی طلسم گرفته رفتیم پیش یکی گفته قرآنی نیست تو خاک دفنش کردن اسمش صفوی نمیدونم یه همچین چیزیه

کسی تجربه داره چیکار باید بکنم؟😭چند بار اقدام کردیم باطل نشد میگن خیلی سخته کلا

سوره بقره رو با صدای بلند تو خانع تلاوت کن هر طلسم باشه باطل میشه اینو از یه عالم سنی که حتی شیعه هم نبود شنیدم

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سردرد دارم و بیحال هستم و هیچی بر وفق مرادم پیش نمیره یه مدتیه در حالیکه میشد حقیقتا....توکل کردم به خدا

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

سوره بقره رو با صدای بلند تو خانع تلاوت کن هر طلسم باشه باطل میشه اینو از یه عالم سنی که حتی شیعه هم ...

من چن هفته پیش میخوندم کلا از کمر به پایین استخونام درد میکرد ولش کردم میخوام باز شروع کنم

بعد از نمازهای روزانه و قبل از خواب آیة الکرسی بخون، بی اثر میشه.در ضمن حوزه تاثیر طلسم صرفا بر روی ...

یعنی چی صرفا بر خیال وایناس؟یکی ع نزدیکانم ب این چیزا اصلا اعتقادی نداشتن و حتی دلیلش رو تا یک مدتی نمیدونستن بعد از یکسال فهمیدن ک دلیل اون حالت های بد و غیر عادیشون چی بوده ینی همین(طلسم)

چنین کسی ک نه خیال داشته ن اعتقاد چطور اثر کرده روش پس

ببین برای هر کس که طلسم گرفته شده به نیابت از اون صبح سوره یس رو بخونید

یا زیارت عاشورا و بعدش دعای علقمه رو بخونید مداومت داشته باشید حل میشه

توسل کنید حتما

من از آدم مطمئن شنیدم تاثیر داره

یعنی چی صرفا بر خیال وایناس؟یکی ع نزدیکانم ب این چیزا اصلا اعتقادی نداشتن و حتی دلیلش رو تا یک مدتی ...

من که نگفتم اثر نمی کنه! خوب هم اثر می کنه ولی حوزه تاثیرش بر روی قوه وهم و خیال هست که مثلا همین می تونه باعث بدبینی بین زوجین بشه و نهایتا به طلاق ختم بشه.

البته دلیل اثر کردنش هم اینه که شخص سپر خودش رو آورده پایین، که با خوندن اون مواردی که گفتم دیگه روش اثر نمی کنه.