من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من سردرد دارم و بیحال هستم و هیچی بر وفق مرادم پیش نمیره یه مدتیه در حالیکه میشد حقیقتا....توکل کردم به خدا
مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹
بعد از نمازهای روزانه و قبل از خواب آیة الکرسی بخون، بی اثر میشه.در ضمن حوزه تاثیر طلسم صرفا بر روی ...
یعنی چی صرفا بر خیال وایناس؟یکی ع نزدیکانم ب این چیزا اصلا اعتقادی نداشتن و حتی دلیلش رو تا یک مدتی نمیدونستن بعد از یکسال فهمیدن ک دلیل اون حالت های بد و غیر عادیشون چی بوده ینی همین(طلسم)
چنین کسی ک نه خیال داشته ن اعتقاد چطور اثر کرده روش پس
یعنی چی صرفا بر خیال وایناس؟یکی ع نزدیکانم ب این چیزا اصلا اعتقادی نداشتن و حتی دلیلش رو تا یک مدتی ...
من که نگفتم اثر نمی کنه! خوب هم اثر می کنه ولی حوزه تاثیرش بر روی قوه وهم و خیال هست که مثلا همین می تونه باعث بدبینی بین زوجین بشه و نهایتا به طلاق ختم بشه.
البته دلیل اثر کردنش هم اینه که شخص سپر خودش رو آورده پایین، که با خوندن اون مواردی که گفتم دیگه روش اثر نمی کنه.